Deelnemers 2022

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de vorige Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Dit waren de partijen die het initiatief bij de start in 2019 begonnen hun samenwerking toezegden. En zij doen dit jaar natuurlijk ook weer mee!

 

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Landelijk

Albert Heijn

BP

Jumbo

Mercedes-Benz
Ook dit jaar zijn wij weer van de partij!

Randstad Transport

TVM verzekeringen

Lidl
Dankzij onze geweldige vrachtwagenchauffeurs worden de Lidl filialen elke dag bevoorraad! Daar is Lidl enorm dankbaar en daarom doet Lidl natuurlijk weer mee aan de Dag van de Vrachtwagen Chauffeur!

Burgers Carrosserie
Voor alle chauffeurs staat wat lekkers klaar bij onze servicevestigingen in Aalsmeer, Zwaagijk en Maasbracht.

Vlot Logistics
Verrassing!!

KLG Europe
KLG kracht - We zetten onze chauffeurs op ludieke wijze in het zonnetje. Zij zijn de rijdende kracht van KLG!

Start People Transport

Steenbergen B.V.
Ook dit jaar weer een leuke, persoonlijke en duurzame attentie, voor al onze hardwerkende chauffeurs, met een lekker warm drankje!

De Mandemakers Groep
Wij zijn nog wat leuks aan het bedenken

Ploeger Logistics
Ploeger Logistics spreekt op deze speciale dag extra haar waardering uit aan alle collega’s die dagelijks onderweg zijn voor onze klanten. Daarom zal het MT met Ploeger-foodtrucks op alle standplaatsen onze collega’s van lekkers voorzien.

DACHSER Netherlands B.V.
We zorgen ook dit jaar weer voor een leuke verrassing voor onze chauffeurs!

JobTrans
Dag in dag uit zijn onze chauffeurs onderweg en rijden zij het hele land door. Wij willen ze graag bedanken voor hun inzet en hopen ze dit jaar te mogen verrassen!

Bikker Logistics B.V.
We zetten onze chauffeurs in het zonnetje, hoe is nog een verrassing.

IVECO
Ook dit jaar zullen wij de vrachtwagenchauffeurs weer in het zonnetje zetten! Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie!

Den Hartog & Bikker B.V.
We zetten onze chauffeurs in het zonnetje, hoe is nog een verrassing.

Parts Express
Chauffeurs zullen warm worden onthaald.

Faber Bloementransport BV
Dat is nog een verrassing.

HF Works Logistiek Personeel BV

Royal Den Hartogh Logistics

FreightNed
Een 'de dag van de chauffeur' tas gevuld met een vers belegd broodje, verse jus d'orange, een gezonde snack en een FreightNed gadget.

DAF Nederland
Houd onze Social Media kanalen in de gaten, doe mee met de DAF Kennis Quiz en maak kans op een VIP dag bij DAF in 2023! Ben je op die dag bij de DAF dealer of ben je in de buurt van een DAF dealer dan ligt daar een leuk presentje voor je klaar. Op het DAF Trucks N.V. terrein in Eindhoven worden alle chauffeurs die die dag moeten laden en lossen getrakteerd op een heerlijk kopje soep of koffie met iets lekkers!

ID Logistics
Wat wij voor onze toppers gaan doen blijft nog even een verrassing..

XFood.nl
10% korting op het gehele assortiment met de kortingscode "code95"

Cosun Beet Company
Al onze zeer gewaardeerde bieten chauffeurs worden in het zonnetje gezet waarbij ze een lekkernij kunnen ophalen in de chauffeurskantine.

Martens Logistiek BV
De chauffeurs van Martens Logistiek verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet voor het dagelijks werk; we zullen hen verrassen met een smakelijke attentie als waardering!

Bluekens Truck en Bus
Op 'De dag van de vrachtwagenchauffeur' ligt er voor de chauffeurs een leuk presentje klaar bij de balie/receptie van de vestiging.

Merpo Fashion Logistics
Wij zijn trots op onze chauffeurs, wat een helden! Op deze feestdag zetten we de chauffeurs in het zonnetje en ontvangen ze een attentie als blijk van waardering.

Koninklijke Oosterberg
De actie zijn we nog mee bezig dus voor nu nog geheim.

Dasko Koel- en Vriestransport
Alle chauffeurs krijgen een leuke attentie op deze dag.

Raben Trucking Netherlands
Wij willen graag onze chauffeurs die elke dag voor ons klaar staan in het zonnetje zetten. Dit willen we doen, door voordat zij in de ochtend vertrekken, iets lekkers mee te geven voor onderweg.

Dow Benelux B.V.
“This year Dow will also participate in the National Day of the Truck Driver initiative, to show our appreciation for all drivers and put them in the spotlight! During this day Dow will be providing small presents for every truck driver at several Dow loading locations within the Benelux to appreciate the work they are doing.”

Top Movers
Alle medewerkers (niet alleen de chauffeurs) van Top Movers worden in het zonnetje gezet. Wij trakteren op iets lekkers, ze kunnen kiezen uit iets gezonds of iets zoets!

Bnext.nl
Tijdens de dag van de Vrachtwagenchauffeur zetten wij onze chauffeurs (ruim 150) in het zonnetje. Hun logistieke bijdrage is onmisbaar voor onze organisatie en daar willen we ook dit jaar weer graag bij stilstaan.

STEF Nederland
Alle chauffeurs ontvangen ’s ochtends een luxe broodtrommel en een lekker ontbijt. Bij STEF zijn niet alleen onze chauffeurs onmisbaar, daarom krijgt iedereen een lekker stuk taart bij de koffie!

Scania Nederland
Heb je op De Dag van de Vrachtwagenchauffeur onderhoud gepland staan in één van onze werkplaatsen, dan hebben wij een verrassing voor je klaarliggen. Geen onderhoud gepland, misschien kom je wel één van onze promoteams tegen! We zien je onderweg!

Route66Logistics
Route66Logistics is trots op haar gedreven team van chauffeurs! Elke dag opnieuw geven ze het beste van zichzelf. Daarom hebben wij een speciale traktatie verzorgd voor onze toppers, die huis en haard hebben verlaten om zich dag en nacht in te zetten voor

Truckstar Magazine
XXL stickeractie. Truckstar-sticker plakken = flappen pakken! Maar liefst 40 chauffeurs worden door de diverse Truckstar Flappenteams op 8 december van de weg gehaald, Zij ontvangen € 50,- en een kort interview in het flappenverslag in Truckstar ed 1/2023

Renewi
Ze ontvangen een sleutelhanger met "Bedankt, je bent een topper!" - Iets lekkers (koek/taart), een dag op pad met een chauffeur voor kantoorpersoneel, we verloten Truck Star abonnementen, we verzamelen complimentjes vanuit de klant, lokaal radiostation.

JKS Sneltransport
volgt nog

24/7 drive
Binnenkort zullen we onze collega chauffeurs informeren over onze actie.

Fieten Olie
volgt nog

Van den Heuvel Logistiek
We zorgen ook dit jaar weer voor een leuke verrassing om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten!

Schenk Tanktransport
Verrassing!

BouwMagazine
Wij vinden het belangrijk om aandacht te geven aan de vrachtwagen Chauffeur. In de bouw sector is het belangrijk om hier aandacht aan te geven. BouwMagazine geeft hier dan ook graag aandacht aan.

Vos Logistics
Het is bij Vos Logistics natuurlijk elke dag 'de dag van de vrachtwagenchauffeur', maar wij gebruiken deze dag graag om chauffeurs extra in het zonnetje te zetten en onze waardering te uiten.

Theo Pouw Groep
Een kleine traktatie, maar vooral een grote pluim naar iedereen die een steentje bijdraagt in ons bedrijf.

Van den Bosch
Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur staan wij klaar om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten.

PostNL Transport BV.
Ook dit jaar zullen wij onze chauffeurs weer in het zonnetje zetten als blijk van waardering voor hun dagelijkse inzet. Zij zorgen er iedere dag weer voor dat wij de favoriete bezorger van Nederland blijven.

DIXI Sanitary Services
Wij zullen onze hardwerkende mannen en vrouwen op deze dag verrassen en ze extra laten weten dat we blij met ze zijn...!!

REMONDIS Nederland B.V.
Onze chauffeurs zijn de motor van de organisatie. Elke werkdag zetten zij zich in voor het transport van ons afval, wat de belangrijke stap is in het recycleproces. Een onmisbare factor voor REMONDIS en onze samenleving. Hierom verdienen zij iets extra's!

Mainfreight
Bij Mainfreight worden alle chauffeurs in het zonnetje gezet – de hele week lang! We vieren Drivers Appreciation Week in al onze branches door heel Europa, want onze chauffeurs zijn ontzettend belangrijk voor ons. De blauwe loper ligt alvast uit!

MCS B.V.
Om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten voor al hun inzet, maken wij er een super gezellige dag van! Daarbij komt natuurlijk een leuke verrassing!

JKB Transporttechniek
Bij JKB Transporttechniek in Budel, op onze service locatie, zullen wij overheerlijke broodjes bal van de lokale slager Carry van Rooij uitdelen en ontvangen de chauffeurs van ons een JKB muts om goed voorbereid de winter te kunnen trotseren.

Vos Group
Wij zijn nog iets leuks aan het bedenken voor onze chauffeurs. Wat wij precies gaan doen blijft nog een verrassing tot 8 december.

Hajé Shops, Hotels & Restaurants
We willen alle chauffeurs bedanken voor hun harde werk! Aangezien Hajé al jaren lang een rustpunt is voor vrachtwagenchauffeurs, willen we ze deze dag toch even extra in het zonnetje zetten!

CTG TRANSPORT BV
Wij hebben heerlijke versnaperingen voor elke chauffeur die langs komt en voor onze " eigen" chauffeurs nog een leuke attentie.

TotalEnergies Marketing Nederland N.V.
Vrachtwagenchauffeurs kunnen van 25 nov t/m 8 dec 2022 meedoen met de TotalEnergies ON-THE-ROAD actie. Maak kans op 1 van de 25 TotalEnergies Cadeaukaarten t.w.v. 100 euro of een reischeque t.w.v. 2000 euro. Meld je aan op: www.totalenergies.nl/dvdv

Bakker & Schilder Transport B.V.
Wij bedanken alle chauffeurs met wat lekkers!

Aloys Roemaat Transport
- Chauffeurs ontvangen bij start rit een lunchpakket met presentje - Billboard langs A18 (Doetinchem) met 'ALLE chauffeurs bedankt' - Vijfluik op Social Media - Er wordt een 'bedank'-order in de rit van chauffeur geplaatst - Gehaktbal bij terugkomst

KLM Cargo

TIP Group
Chauffeurs die op deze dag bij één van onze locaties een trailer komen afhalen of retour komen brengen, ontvangen van ons een leuke attentie.

Sluyter Logistics Holding
Een lekkernij voor alle medewerkers.

Rolande
Op 8 december zijn wij aanwezig op een aantal van onze stations om chauffeurs in het zonnetje te zetten. Houd onze social media kanalen goed in de gaten om te zien waar we staan!

Van Happen Containers
Wij gaan onze collega's persoonlijk bedanken voor hun inzet het aflopen jaar. Natuurlijk mag iets lekkers niet ontbreken op deze dag. Onze chauffeurs gaan we in de spotlight zetten!