logo

Wie doen er mee

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunen de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Landelijk

AB Vakwerk
AB Vakwerk waardeert de inzet van onze en alle andere vrachtwagenchauffeurs voor het werk dat ze dagelijks verrichten! Daarom staan we op 12-12, de dag van de chauffeur, van 7-10 uur op het industrieterrein A-zeven te Drachten met een hapje en een drankje! Wij zeggen hiermee persoonlijk bedankt voor het werk dat jij als vrachtwagenchauffeur iedere dag weer uitvoert! Daarnaast zullen de chauffeurs ons tegenkomen op de A7 tussen Drachten en Groningen! Bedankt vrachtwagenchauffeurs!

Action
Action doet mee! We willen de chauffeurs van onze distributiecentra in Zwaagdijk (NH) en Echt (LB) die dag graag in het zonnetje zetten.

Albert Heijn
Leuke actie, maar hierover later meer. Samen met Etos en Gall & Gall.

Aldiver
Op 12 december is het de hoogste tijd om vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur.

Bakker Barendrecht
Wij zetten onze chauffeurs in het zonnetje met een leuke attentie.

Bakker
Aandacht voor alle vrachtwagenchauffeurs die op deze dag langskomen, van eigen chauffeurs tot uitzendchauffeurs, van charters tot chauffeurs van externe partijen. Niemand wordt vergeten.

BAS Truck Center
Alle chauffeurs die een bezoek brengen aan onze werkplaats in Nijmegen, Veghel, Tilburg of Veldhoven krijgen iets lekkers aangeboden.

Bergnet
Wij hebben op deze dag een lekkere attentie voor alle chauffeurs klaar staan.

Bidfood
Bidfood doet mee met 14 vestigingen. Wat? Dat is een verrassing!

Bos Logistics
Wij vinden de dag van de vrachtwagenchauffeur een geweldig initiatief en doen hier graag aan mee.

BP
Gastvrij welkom bij BP tankstations.

CB
Wat we gaan doen is vooralsnog even een verrassing! Wij doen mee met onze vestigingen in Culemborg, Amsterdam, Den Haag, Helmond, Meppel en in België.

Chauffeurs Nederland
Natuurlijk doet Chauffeurs Nederland mee met de mooiste dag van het jaar.

Cornelissen Transport
Wij doen landelijk mee aan de dag van de chauffeur! Alle chauffeurs zullen 12/12 in het zonnetje worden gezet :)

DACHSER Netherlands
Dit is nog een verrassing voor de chauffeurs in Zevenaar en Waddinxveen.

DAF
Wij bieden chauffeurs een bezoek aan DAF aan, op 20 februari en 12 maart 2020 (fabrieksbezoek en DAF museum). Aanmelden kan via de facebookpagina op 12 december.

Daily Logistics Group
De invulling blijft nog een verrassing, maar we zetten zeker de chauffeurs extra in het zonnetje deze dag!

DB Schenker
DB Schenker vindt het heel belangrijk dat onze chauffeurs bedankt worden voor hun inzet en vinden dit een zeer mooi initiatief waar we zeker aan meewerken. Onze locaties verspreidt over de Benelux zetten toffe acties voor deze DVC2019.

DHL
Omdat onze chauffeurs onmisbaar zijn hebben wij een leuke verrassing

Detailresult Groep
Acties bij 6 DC's Dirk en DekaMarkt

De Winter Logistics
Wij zetten chauffeurs in het zonnetje!

Euser
Dag in, dag uit spelen onze chauffeurs de hoofdrol. En op de Dag van de vrachtwagenchauffeur zetten we ze vol in de spotlights. Hoe? Tsja, dat is de cliffhanger…

Farm Trans
We doen graag mee aan dit mooie initiatief!

GVT Group of Logistics
Hoe de invulling precies zal zijn is nog een verrassing… Op onze vestigingen in Tilburg, Apeldoorn, Alkmaar Veendam en Willebroek

HF Works Logistiek Personeel BV
Wij gaan onze chauffeurs allen een handige attentie toesturen en daarnaast gaan we ze via onze eigen kanalen eens echt in het zonnetje zetten! Hoogste tijd!

Iveco Nederland
Wij doen zeker mee, details van de actie volgen later!

IQ Select
Bij ons draait altijd alles om de vrachtwagenchauffeurs en op 12 december nog eens in het bijzonder. Al onze chauffeurs krijgen die dag een leuke handige attentie in de brievenbus.

Jan de Rijk Logistics
Alle vrachtwagenchauffeurs verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Jan de Rijk Logistics is ontzettend trots op haar collega’s en draagt alle vrachtwagenchauffeurs een warm hart toe. Op donderdag 12 december staat er een lekkere attentie klaar.

Jan Krediet
Over onze actie later meer, met onze vestigingen in Steenwijk, Venlo en Culemborg

A. Jansen B.V.
Op de dag van de chauffeur zetten wij onze chauffeurs in het zonnetje met een heerlijk appeltaartje als dank voor hun inzet.

JobTrans
Wij doen mee en hebben vestigingen in Genemuiden, Harderwijk, Heerenveen. Meer info volgt.

Jumbo
Actie op de DC's en EFC's. Om het een verrassing te laten zijn, kunnen we er nu nog niets over vertellen. Op naar 12-12!

Koninklijke Oosterberg
Natuurlijk doen wij mee! We zijn trots op onze chauffeurs en dankbaar dat ze iedere dag weer voor ons het verschil maken. Op 12 december laten we ze dit nog eens extra blijken. Hoe? Dat houden we nog even geheim.

Lekkerland Nederland B.V.
Wij doen zeker mee, en zullen voor deze toppers een mooie verrassing hebben.

Lidl
Al onze DC's en filialen doen mee om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten #samenmakenwelidl

Logistic Force
Op donderdag 12 december zetten ook wij de vrachtwagenchauffeurs eens flink in het zonnetje! Zo staat er op elk van onze 20 vestigingen door Nederland wat lekkers klaar voor de chauffeurs!

MAN
Ook wij doen mee!! Elke chauffeur die op een van onze filialen (Duiven of Apeldoorn) incheckt krijgt een leuke attentie. we zien je graag bij MAN Nederland Dealer

Mainfreight
Wij doen zeker mee! We gaan alle chauffeurs verrassen met wat lekkers (geserveerd door de collega’s van sales) én een cadeautje om de winter te trotseren

Mercedes-Benz
Over deze actie later meer.

Müller Fresh Food Logistics
Wij doen zeker mee! We hebben voor alle chauffeurs een leuke attentie.

Nedcargo
Wij doen mee!

Omrin
Dankzij de medewerkers is Omrin, de innovatieve afvalinzamelaar en verwerker, verkozen tot meest duurzame bedrijf van Nederland 2019. Onze chauffeurs zorgen voor een schone en duurzame wereld! Alle complimenten en vandaag in de spotlights!

Peter Appel Transport
Wij doen ook mee! Later meer over onze acties.

PLUS Retail
Wij zorgen op 12 december voor een lekkere attentie voor onze chauffeurs. Daarnaast geeft elk DC er op zijn eigen manier aandacht aan en zullen we onze winkels laten weten dat deze dag er is. Zo kunnen de winkels er ook zelf nog aandacht aan geven op het moment dat de chauffeur bij de winkel is.

Post NL
Uiteraard doen wij mee!! Wij zetten onze chauffeurs op de dag van de vrachtwagenchauffeur in het zonnetje!

Randstad Transport
PA for a Day!

Renault Trucks
Wij willen alle vrachtwagenchauffeurs bedanken! Dit gaan we doen door een speciale WIN-actie op onze Social Media-kanalen. De chauffeur en zijn/haar gezin staan hier in centraal. Later meer!

Renewi
Verrassing

Routiers Restaurant
Op 12-12, de dag van de chauffeur, zijn er verdeeld over de dag in al onze vestigingen 3 acties: - Van 5.30 uur tot 12.00 uur, gratis iets lekkers bij de koffie; - Van 12.00 uur tot 16.00 uur, gratis een kopje koffie, thee of glaasje melk bij uw lunch; en - Van 16.00 uur tot 22.00 uur, een 3 gangen “dag van de chauffeur menu” voor € 12,12

Rutges Cargo
Wij doen zeker mee op 12-12-2019! Wat is nog een verrassing en zullen onze chauffeurs nog te horen krijgen. Maar we gaan ze zeker deze dag extra bedanken voor hun inzet en harde werken.

Scania Nederland BV
King en Queens of the Road BEDANKT! Wat betreft 12 december......

Schenk Papendrecht BV
Verrassing

Simply Mover
Ook wij ondersteunen deze belangrijke dag. Speciaal voor de chauffeurs die veel met rollende objecten zoals rolcontainers werken hebben we een oplossing. Klik op Chauffeur in de menu balk op simply-mover.nl meldt je aan en probeer hem gratis!

Sluyter Logistics B.V.
Al onze vestigingen doen mee!

Spelt
Wij doen graag mee om onze collega’s in het zonnetje te zetten en zij krijgen dan ook de typische chauffeurssnack aangeboden: een broodje bal.

Start People Transport
Steun aan goed doel aangedragen door onze chauffeurs! En uiteraard veel aandacht voor onze chauffeurs die dag!

STEF
Verrassing!

Steenbergen b.v.
Een attentie aan onze medewerkers om ze te bedanken voor de positieve inzet.

Tielbeke
Wij doen graag mee om onze collega’s in het zonnetje te zetten !

TIP Trailer Services
TIP Trailer Services doet mee! Alle chauffeurs die deze dag een trailer komen ophalen bij één van onze TIP vestigingen (Botlek, Waalhaven, Enschede of Grubbenvorst) krijgen iets lekkers en een kleine attentie.

Suez
Verrassing

Technische Unie
Ook wij zullen als Technische Unie meedoen aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur en onze 300 chauffeurs in het zonnetje zetten!

Top Truck / Total Nederland
Jawel 12 december de dag van de vrachtwagenchauffeur TopTruck en Total willen samen de vrachtwagenchauffeur in het zonnetje zetten. Morgen kunt u dan ook op al onze 52 TopTruck vestigingen een lekkere donut halen en een paar handschoenen! OP=OP, maak er een mooie dag van.

Truckstar
Circa 40 chauffeurs - met Truckstar sticker op hun truck - in héél Nederland verrassen met artikel in Truckstar, fotootje en 50 euro cash: Flappenactie!

TVM verzekeringen
Bij TVM tonen we graag onze waardering richting vrachtwagenchauffeurs, helemaal op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur uiteraard. Hou daarom onze social media in de gaten.

Van den Bosch transporten
Verrassing

Van Dijk Trucks
Elke "kanjer" krijgt wat lekkers bij de (take away) koffie.

VBI
Alle chauffeurs die onze kanaalplaatfabrieken in Huissen (Gelderland), Oss (Noord Brabant) en Schuilenburg (Friesland) bezoeken krijgen wat lekkers aangeboden.

Volvo
Wij zijn enorm trots op alle vrachtwagenchauffeurs en laten dat op 12 december graag nog eens extra zien!

Volvo Group Truck Center
Wij doen mee met onze 12 vestigingen in Aalsmeer, Alblasserdam, Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Berkel en Rodenrijs, Gorinchem, Maasdijk, Rijnsburg, Rotterdam en Zoetermeer!

Van Straalen Transport Zwaagdijk BV
Wij zetten onze chauffeurs op een leuke en originele wijze in het zonnetje op 12 december bij onze vestigingen en standplaatsen. Meer info volgt nog.

Verhoek Internationaal Transport B.V.
Wij doen mee! Aan iedere chauffeur die werkzaam is binnen ons bedrijf zal gedacht worden!

Vos Group
Op 12 december a.s. ontvangen al onze chauffeurs een leuke verrassing als dank voor hun inzet

Worktrans
Alle Worktrans chauffeurs worden 12 december extra bedankt voor hun diensten. Op 12 december staat de koffie en wat lekkers op iedere vestiging klaar.

XPOLogistics
Wij doen zeker mee met deze feestelijke dag met onze vestigingen in Tilburg en Hoogeveen.

Zandbergen Transport
Zandbergen Transport laat haar chauffeurs niet in de kou staan! Vestigingen in de provincies Noord-Holland, Limburg, Brabant en Drenthe

Zeeman
Wij doen zeker mee om onze waardering voor de chauffeurs te laten blijken!

24/7 Chauffeursdiensten
Op al onze Nederlandse vestigingen zijn chauffeurs van harte welkom om de énige échte chauffeurssnack te komen eten.

Drenthe

Ambrosius transporten
Ambrosius transporten, onderdeel Zandbergen Transport laat haar chauffeurs niet in de kou staan!

Hoogeveen

Faber Bloementransport
Ons bedrijf doet mee!

Eelde

WR Transport BV
Op deze dag een extraatje voor onze chauffeurs omdat ze dit verdienen, want het blijft Topsport.

Assen

Flevoland

Holwerda transport Almere BV
Als verrassing stonden wij met een paar directieleden om 4 uur vanmorgen in een feestelijk aangeklede kantine klaar om iedereen een goedemorgen te wensen. Er stond lekker gebak, koffie en iets voor onderweg. Dit is natuurlijk ook voor de andere collega's.

Almere

Jansen Logistics BV
Wij doen mee met dag van de vrachtwagenchauffeur!

Urk

LIS Logistics
Verrassing!

Almere

Special Interior
Er staat een kleine verrassing klaar voor iedere chauffeur met iets lekkers bij de koffie!

Dronten

Wolter Koops
Als blijk van waardering zullen wij onze vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje zetten op ons kantoor in Zeewolde!

Zeewolde

Friesland

Bloemtique
Actie op Facebook, prijs bos bloemen. Grou, Leeuwarden,Sneek,Buitenpost,Bolsward

O.a. Grouw, Leeuwarden

Brant Visser en Zonen BV
Wij doen mee en hebben een attentie voor onze chauffeurs

Heerenveen

GEJE Truck Hydraulics
Wij geven de chauffeurs die 12 december bij ons komen brengen of ophalen iets lekkers mee.

Heerenveen

Fa. H.D. de Haan & zonen
Ook wij doen mee. In de loop van de dag ontvangen onze chauffeurs een attentie.

Sint Jacobiparochie

Melkweg|Fritom
Ook Melkweg|Fritom doet mee aan de landelijke "Dag Van De Vrachtwagenchauffeur". Op 12 december, zetten wij onze chauffeurs in het zonnetje. Geven wij een extra blijk van waardering en verblijden we deze harde werkers met een leuk presentje. Wat het precies is, blijft nog even een verassing.

Bolsward

Portena Logistiek
Work in progress, suprise :)

Heerenveen

De Vlas Transport
Warm onthaal voor zowel onze eigen chauffeurs als chauffeurs die komen laden en lossen! Onder andere verlotingen van leuke prijzen!

Harlingen

MS de Vries
Wij willen de chauffeurs in onze vestiging Beetgum en Heerenveen verwennen met wat lekkers !!

Beetgum, Heerenveen

Werff talent
Wij waarderen onze hardwerkende chauffeurs enorm! Met ondersteuning van deze dag van de vrachtwagen chauffeur kunnen onze HARDWERKENDE TOPPERS van 9 tot 21 uur koffie en een broodje worst op ons kantoor komen halen! En een veilig op weg kerstpakket!

Heerenveen

Chauffeursvereniging Friesland
Ben je als chauffeur in de buurt? Kom dan gezellig voor je pauze langs bij de Chauffeursvereniging Friesland. Voor iedere chauffeur die langs komt hebben we gratis een broodje gehaktbal klaarstaan.

Orionweg 10, Leeuwarden

Gelderland

A1 Automotive B.V.
Wij steunen de dag van de chauffeur met een actie op onze Facebook pagina, waar wij op 12 december de eerste 16 chauffeurs die onze actie liken een gratis opfristraining digitale tachograaf aanbieden om zo boetes onderweg voor te zijn.

Apeldoorn

A12 Personeelsdiensten
A12 personeelsdiensten doet op 12-12 zeker mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur (#DVC2019). Een mooi initiatief om alle chauffeurs in het zonnetje te zetten. Op onze locatie in Duiven staat wat lekkers te eten/drinken klaar, wees van harte welkom!

Duiven

AG van Geffen Transportbedrijf BV
Wij hebben op deze dag een lekkere attentie voor alle chauffeurs klaar staan.

Hedel

Aloys Roemaat Transport
Dat blijft een verrassing :)

Lichtenvoorde

App2Track
Vanuit App2Track zullen wij onze toppers begroeten en bedanken met een lekker bakje koffie, thee en een presentje in de vorm van een USB-autolader.

Nijkerk

B ter Riele
Wij verrassen onze chauffeurs met een lekkere traktatie.

Wilp en Bemmel

Bouw Logistic Services B.V.
Bij ons ligt de rode loper uit en staat er een ballonnenboog om de chauffeurs te ontvangen. Daarnaast hangt er een mooi spandoek aan het pand. Tot slot krijgen de chauffeurs een tasje mee met fruit, een flesje drinken en een muts met het Bouw logo.

Nijkerk

De Klok Logistics
Ook wij gaan onze chauffeurs in het zonnetje zetten en een blijk van waardering geven.

Nijmegen

Dekkers Services
Chauffeurs kunnen een lekkernij ophalen bij ons hoofdkantoor te Ede.

Ede

Duijghuijzen
Al onze chauffeurs worden door ons in het zonnetje gezet als verrassing!

Beuningen

Ecotrans
Wij doen mee, maar wat we gaan doen is nog een verrassing.

Vorden

Eijgenhuijsen Precisievervoer
Is nog een verrassing

Ruurlo

Transportbedrijf Gesink BV
Ook wij besteden aandacht aan deze dag!

Zelhem

Hertgers Transport en Expeditie
Wij waarderen alle beroepschauffeurs. Op deze dag zijn ook de chauffeurs welkom die niet bij ons werken. Rij je toevallig langs, kom dan binnen voor koffie met wat lekkers.

Eibergen

Koeltrans
Natuurlijk doen wij mee, een transportbedrijf zonder chauffeurs? Bij ons staan ze eigenlijk iedere dag in het middelpunt, maar het is juist belangrijk dat de mensen om ons heen de chauffeurs meer waarderen!

Bemmel

Logicx Berging B.V.
Het is nog een verrassing voor onze chauffeurs, dus verklappen we het nog niet. Maar ook wij gaan uiteraard stilstaan bij onze hardwerkende chauffeurs en hen bedanken!

Apeldoorn

Slagerij van Loo
Elke chauffeur die bij ons komt krijgt een heerlijke verassing

Harderwijk

Maters Huissen BV
Wij doen mee met Maters Huissen BV en onze klant VB

Huissen

Melis Logistics
Ook wij besteden aandacht aan deze bijzondere dag!

Duiven

Mol Cargo
Natuurlijk doen wij mee! Zonder transport staat alles stil dus extra waardering deze dag voor alle chauffeurs. Daarbij zal een attentie voor onze collega's niet ontbreken.

Tiel

NE DistriService
Wij zullen onze chauffeurs die dag extra in het zonnetje zetten met een leuke verrassing!

Nunspeet

Oort
Wij zullen al onze chauffeurs een smakelijke verrassing bezorgen.

Eck en Wiel

Rabelink Logistics

Wehl

Roelofs Transport
Voor chauffeurs die moeten laden/lossen op onze locatie hebben we koffie en iets lekkers !

Wijchen

Rouwmaat Groep B.V.
We doen graag mee, alle chauffeurs krijgen wat lekkers!

Groenlo

Koninklijke Rotra
Blijft nog even een verrassing.

Doesburg

Seesing Personeel
Alle chauffeurs werkzaam voor Seesing Personeel krijgen een mooie koffie-mok speciaal ontworpen voor de Dag van de Vrachtwagenchauffeur.

Lichtenvoorde

Schotpoort Connect
Een attentie voor onze eigen chauffeurs en onze vaste vervoerders op alle vestigingen

Eerbeek

Synerlogic
Smakelijke verrassing!

Duiven

THAR
THAR is trots op onze vrachtwagenchauffeurs! Wij ondersteunen deze dag ook graag.

Rijen

Theo Hoitink Transport
Waardering en persoonlijke aandacht voor onze vrachtwagenchauffeurs is iets dat wij erg belangrijk vinden. De dag van de vrachtwagenchauffeur is een goed initiatief waar wij uiteraard graag aan mee doen!

Lichtenvoorde

TLS Logistics
Wij doen graag iets extra's deze dag.

Vaassen, Drachten

Thomassen transport
Natuurlijk doen wij mee aan deze zeer belangrijke dag. Wat we voor onze chauffeurs gaan doen is nog geheim :-)

Loenen

Verheul Twello
Wij zullen extra aandacht aan onze chauffeurs geven, hoe ? Dat is nog een verrassing.

Twello

H.M.Verploegen B.V.
Ook wij doen mee! Kom gezellig langs voor een bakkie en wat lekkers! Keep up the good work!

Wijchen

Vonk en Co bv
Wij zorgen dat alle chauffeurs wat lekkers te eten krijgen op onze locaties in Tiel en Lienden

Tiel, Lienden

Wheels Logistics
Het blijft nog even een verrassing maar ook wij gaan onze 'helden van de weg' deze dag in het zonnetje zetten.

Wijchen

Groningen

Klein Transport
Wij zetten onze chauffeurs op 12 december graag in het zonnetje. Een stukje extra waardering voor deze vakmensen is zeker op zijn plaats!

Winschoten

Koopman Logistics Group
Natuurlijk doet Koopman Logistics Group mee aan de Dag van de vrachtwagenchauffeur. Wat we gaan doen is een verrassing.

Leek

Limburg

De Bergjes Chalets en Caravans
Wij hebben de kantine versierd en iedere chauffeur een thermosfles cadeau gedaan, zodat ze er warm bijzitten. Tevens hebben we iedere chauffeur een voucher gegeven voor een P.A. for a Day (Personal Assistant). De P.A.'s zijn mensen van kantoor.

Heibloem

Beurskens Allround Cargo
Verrassing: presentje en versnapering.

Tegelen

Kempen Transport
Wij doen mee!!! Over deze actie later meer.

Venlo

Keijbeck Opleidingen
We hebben een video-animatie gemaakt met tips om de vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten. Met als doel om iedereen bewust te laten worden en respect te tonen voor de onmisbare schakel in Nederland.

Susteren

Kuypers Neer
Dat blijft nog even een verrassing.

Neer

JW Limpens en ZN BV
Wij verwennen onze chauffeurs met een lunch onderweg. Voor de chauffeurs die onze locaties aandoen staat er vlaai, koffie en fruit klaar. Voor goede chauffeurs hebben we ook nog een nieuwe baan!

Elsloo

Martin Slangen Meubellogistiek
Alle chauffeurs mogen op 12 december genieten van echte Limburgse vlaai en om calorie-neutraal (😊) te blijven staat er tevens een mand met vers fruit op tafel!

Simpelveld

Power Jobs
Wij doen uiteraard mee! Waardering en respect voor al onze chauffeurs die dagelijks vanaf Venlo aan het werk zijn. Kom gerust langs de koffie staat altijd klaar!

Venlo

RB Logistics
Onze chauffeurs worden vandaag in het zonnetje gezet met een lekker gebakje.

Elsloo

Sevriens
Wij doen mee - Presentje - later meer

Echt

Simons Transport
Als blijk van waardering krijgen alle chauffeurs een presentje aangeboden.

Venlo

SW Personeelsdiensten
Wij zeggen vandaag extra dank tegen al onze chauffeurs!

Sittard

J.H. van der Heijden Internationale Transporten B.V.
Natuurlijk doen wij mee! Wij zijn trots op onze chauffeurs. Hoe we dat laten merken? Dat blijft nog even een verrassing.

Wahlwiller

Vergossen
Dit houden we nog graag even geheim, maar we zijn trots op onze jongens en het team dus dat komt wel goed.

Koningsbosch

Noord-Brabant

Advance Groep
Wij zullen alle chauffeurs die deze dag een opleiding bij ons volgen trakteren en in het zonnetje zetten.

Haaren

Allroad
We sturen iedere chauffeur een ijskrabber zodat ze altijd veilig de weg op kunnen.

Eindhoven

B.A.C. Uden Bakkeij B.V.
Een lekkernij en een kopje koffie voor de Chauffeur

Uden

Bas Group
Voor onze zeer gewaardeerde chauffeurs hebben wij een gezellige winterstube ingericht, waar zij aan het einde van de rit van een heerlijke kom soep en broodje rookworst kunnen genieten!

Etten-Leur

Bor Transporten
Verrassing!

Eindhoven

Biemans Transport B.V
M. Biemans Transport B.V.

Volkel

Collect + go
Verrassing - Details volgen

's-Hertogenbosch

CoTrans BV
Wij zullen onze chauffeurs zeker niet vergeten! Verrassing.........op (naar) 12-12!

Hapert

Das Koerier BV
We verzorgen een uitgebreid ontbijt voor onze chauffeurs en een gezond lunchpakket voor onderweg met een leuke verrassing.

Veldhoven

DB Schenker
Verrassing!

Tilburg

De Bresser Logistiek BV
Ook wij doen mee! Voor iedere chauffeur, die werkzaamheden verricht voor ons bedrijf, zal iets lekkers klaar staan op 12 december.

Tilburg

De Graaf Logistics BV
Mag nog even een verrassing blijven....

Oosterhout

E. van Wijk Logistics B.V.
Deze dag zetten wij onze chauffeurs in het zonnetje. Hoe we dit doen houden we nog even als verrassing.

Giessen

Formule 1 Logistics BV
Wij hebben het hele jaar door aandacht voor onze chauffeurs. Op 12 december zetten wij al onze chauffeurs, niet alleen de vrachtwagenchauffeurs, nog eens extra in het zonnetje met een kleine verrassing!

Eindhoven

Frans de Wit International B.V.
Wij zetten deze dag onze chauffeurs extra in het zonnetje, en laten zien dat we erg blij met ze zijn!

Moerdijk

GCA Nederland
Verrassing!

Moerdijk

Groenen Transport BV
Verrassing!

Udenhout

Hurkmans transport
Wij doen graag mee om onze chauffeurs die dag in het zonnetje te zetten.

Someren

I&L Logistiek
Wij kunnen nog niets zeggen over de invulling van deze dag, maar we gaan onze chauffeurs en die van collega-vervoerders eens goed in het zonnetje zetten!

Tilburg

ITC Holland Transport B.V.
Op deze dag zetten ook wij onze chauffeurs in het zonnetje, daar waar zij iedere dag weer voor ons klaar staan!

Oss

Kennis Transport & Logistics BV
Wij zullen onze chauffeurs die dag extra in het zonnetje zetten!

Breda

Kivits Drunen
Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur grijpen wij de kans om al onze chauffeurs in het zonnetje te zetten. Later meer...

Waalwijk

Kuijpers Transport VOF
Wij trakteren onze chauffeurs deze dag op lekkere warme chocomel en Brabantse worstenbroodjes!

Veghel

Kusters Bedrijven BV
Wij doen zeker mee en verassen onze chauffeurs met een lekker lunch!

Eindhoven

Joost Truckstop
Al 46 jaar lang is het onze missie om een leuke rustplek te zijn voor vrachtwagenchauffeurs. We serveren in ons restaurant op de Dag van de vrachtwagenchauffeur heel de dag gratis koffie.

Hazeldonk - Meer

Mammoet Road Cargo
Het blijft nog even een verrassing.

Oudenbosch

Martens en Van Oord Transport bv
Dit is nog een verrassing voor de chauffeurs.

Oosterhout

O&M-Movianto Nederland B.V.
Onze waardering en ons respect voor al onze chauffeurs die dagelijks medicijnen en medische hulpmiddelen leveren aan apotheken, groothandels en ziekenhuizen. Zij zijn belangrijk voor ons bedrijf en voor de patiënten die op deze producten wachten.

Oss

Plt Transport
Leuk om op deze dag onze chauffeurs extra in het zonnetje te zetten

Made

TCS / Kraayvangertransport
Verrassing

St. Oedenrode

Van den Heuvel Logistiek B.V.
Vooralsnog een verrassing voor onze chauffeurs, maar we zetten ze deze dag éxtra in het zonnetje!

Uden

Van der Heijden b.v.
We zijn zullen er op 12 december op tijd bij zijn, maar meer verklappen we nog niet.

Hapert

Van Uden - Bekx Transport B.V.
Verrassing

Beek en Donk

Van Rooijen Logistiek bv
Dit moet gevierd worden, taart voor iedereen deze donderdag!

Eindhoven

Van Schijndel TransMission bv
Ook wij laten deze dag niet zomaar voorbij gaan. Trots op onze medewerkers ! Voor jullie staat er een versnapering in de kantine.

Helvoirt

van Spreuwel transport BV
Ook wij doen mee om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten, wat we gaan doen is voor onze chauffeurs nog even een verrassing

Eindhoven

Sanders | Fritom
Wat we precies doen houden wij als een verrassing. Maar we zullen onze chauffeurs op een leuke wijze in het zonnetje zetten. Ook Melkweg|Fritom en zusterbedrijf Bidon|Fritom doen mee aan de landelijke "Dag Van De Vrachtwagenchauffeur". Op 12 december, zetten wij onze chauffeurs in het zonnetje. Geven wij een extra blijk van waardering en verblijden we deze toppers met een leuk presentje. Wat het precies is, blijft nog even een verassing.

Uden

Saver
Zonder chauffeurs wordt er in ons geval geen afval opgehaald, vindt er geen reiniging plaats en worden de wegen bij gladheid niet gestrooid. Daarom doen wij van harte mee aan de Dag van de Chauffeur op donderdag 12 december. Op deze dag staat er in de kantine iets lekkers klaar voor alle chauffeurs. Heren én dames bedankt!

Roosendaal

D. Stuij Transport
Iedere chauffeur vond vanmorgen in zijn auto een met snoep gevulde koffiemok bedrukt met een foto van zijn auto als bedankje en waardering omdat we zo blij we met ze zijn!

Dussen / Meeuwen

Swijnenburg Transport Werkendam BV
Mooie actie! Onze chauffeurs zijn onze ambassadeurs, ons visitekaartje. Wij doen dan ook zeker mee aan deze actie en laten onze waardering deze dag extra blijken!

Werkendam

Top Trucks
Ook wij hebben respect voor de chauffeurs, kom gezellig langs voor een lekkere kop koffie en een leuke attentie!

Tilburg

Transportbedrijf van der Struijk
We trots zijn op onze chauffeurs die elke dag een topprestatie leveren!

Boxtel

Van den Noort
Wij doen mee en zullen deze dag de chauffeurs die werkzaam zijn voor firma Van den Noort extra in het zonnetje zetten!

Dongen

Van Dingenen Transport
Wij doen uiteraard ook mee met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur en hebben voor al onze chauffeurs, charters en uitzendkrachten als blijk van waardering een lekkere, gepersonaliseerde chocolade attentie klaarliggen!

Hapert

Van Uden - Bekx
Onze 200 chauffeurs werkzaam in de suikerbietencampagne krijgen vandaag een lekkere appelflap!

Beek en Donk

Van Wijk Transport
Wij willen deze actie ook steunen met een leuke attentie voor onze chauffeurs. Zij weten nog in 't geheel niet dat wij meedoen, dus dan is de verassing des te leuker.

Meeuwen

Versteijnen Logistics
Wij zullen op 12 december ook onze waardering voor de chauffeur laten blijken

Tilburg

VOS Logistics
Ook wij willen de dag van de vrachtwagenchauffeur niet aan ons voorbij laten gaan. Aangezien liefde door de maag gaat krijgen alle chauffeurs een lunch van ons aangeboden.

Oss

Noord-Holland

Arrowline BV
Wij doen mee!

Beverwijk

Baars & Bloemhoff
Zaandam, donderdag 12 december. Vandaag is de Dag van de Chauffeur #DVC2019 . Een mooie gelegenheid om "dit zooitje ongeregeld" eens in het zonnetje te zetten. Wij doen dat met de Baars&Bloemhoff ontbijtbox ! Smakelijk mannen !

Zaandam

Beentjes
Een vak die gezien en gewaardeerd moet worden

Zaandam

Braas Brood -en Banketbakkerij
Wij doen mee! Wij zetten niet alleen onze chauffeurs maar al onze medewerkers in het zonnetje op deze dag. Wat we precies doen blijft nog even een verrassing!

Obdam

BQ Duiker B.V.
Wij doen uiteraard mee om onze chauffeurs extra in het zonnetje te zetten op 12 december. Hoe wij dat gaan doen houden wij nog even als verrassing.

Amsterdam

C.H. Dekker Transport B.V.
Verrassing

Ilpendam

CTS GROUP
Extra waardering voor onze chauffeurs!

Nieuw-Vennep

Dailycool
Leuk presentje voor onderweg.

Alkmaar

Fiege
Ook wij zetten onze chauffeurs en de chauffeurs die bij ons komen laden of lossen in het zonnetje, hoe dat is nog een verrassing!

Zaandam

Harrewijn
Door weer en wind, soms lange dagen en niet altijd even makkelijk verkeer, elk jaar nieuwe regeltjes, de planning, de tachograaf, de klant en dan ook nog is zo’n chauffeur coach die over je schouder meekijkt. Nee! Het is geen “gewoon” werk, maar een beroep waar je trots op mag wezen. Op de dag van de vrachtwagenchauffeur krijg iedere chauffeur bij Harrewijn op de zaak een gratis lunch aangeboden als blijk van waardering.

Halfweg

JOOREN transporten B.V.
Ook wij gaan onze chauffeurs in het zonnetje zetten.

Ouderkerk aan de Amstel

JM Logistics BV
Wij doen zeker mee op 12-12-2019! Wat is nog een verrassing en zullen onze chauffeurs nog te horen krijgen. Maar we gaan ze zeker deze dag extra bedanken voor hun inzet en harde werken.

Nieuw-Vennep

LVS USED TRUCKS
Wij doen ook mee: De koffie staat klaar !

Zwaag

Millenaar & Van Schaik Transport BV
Onze chauffeurs zetten wij op 12 december graag in het zonnetje. Wij doen mee, wat we gaan doen is nog een verrassing.

Oude Meer

Niezen Transport
Leuke verassing.

Duivendrecht

Simon Loos
Een oprechte waardering met iets lekkers voor onze eigen hardwerkende mannen en vrouwen op de weg, met daarbij nog een groot dankjewel voor álle vrachtwagenchauffeurs!

Wognum

Van Ammers Transporten BV
Van Ammers Transporten BV

De Rijp

Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens B.V.
Wij doen zeker mee, iedere chauffeur die bij onze vestiging Beverwijk, Broek op Langedijk of Zwaag langskomt krijgt iets lekkers !!

Beverwijk, Broek op Langedijk, Zwaag

Van Waveren
Ook Van Waveren Transport doet mee! Als blijk van waardering zullen wij op deze dag onze chauffeurs in het zonnetje zetten.

Amsterdam

Van Zaal Transport
Verrassing

De Kwakel

Overijssel

Anton Raamsman Int. Transport B.V.

Haarle

Avia Weghorst
Ook wij zetten de vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje op 12 december. Daarom hebben wij de actie dat iedere vrachtwagenchauffeur die op 12 december komt tanken een GRATIS kop koffie met een lekkere koek ontvangt!

Enschede

Baan Rijssen Transporten B.V.
Verrassing!

Rijssen

Bidon|Fritom
Ook Bidon|Fritom doet mee aan de landelijke "Dag Van De Vrachtwagenchauffeur". Op 12 december, zetten wij onze chauffeurs in het zonnetje. Geven wij een extra blijk van waardering en verblijden we deze harde werkers met een leuk presentje. Wat het precies is, blijft nog even een verassing.

Enter

Verkeerscollege Brünen
Onze rij-instructeur bij Frans op den Bult, trakteert je op een gratis kop koffie en geeft je uitleg over de nascholing, andere cursussen en rijbewijzen.

Enschede

Brinks Transport
Is nog een verrassing!

Rijssen

BWH Logistiek
Wij doen mee! Hoe of wat blijft nog een verrassing!

Haaksbergen

Dasko Koel-en Vriestransporten B.V.
Wij doen mee met de dag van de vrachtwagen chauffeur om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten!

Almelo

Frans op den Bult
Warm welkom voor alle bezoekers en van 20.00 - 23.00 optreden van Hessel van Radio NL en Ineke. En ook leuk om te vermelden: in de tijd dat Hessel optreedt, gaan we samen met hem leuke prijsjes weggeven!

Deurningen

Germo Logistiek
Verrassing

Lochem

Interlogic B.V.
Wij doen mee! Hoe of wat blijft nog een verrassing!

Oldenzaal

Kuipers Logistics BV
Op 12 december staan wij stil bij het vak van vrachtwagenchauffeur.

Oldenzaal

Mercom transport
Wij doen mee, op welke wijze is nog een verrassing!

Goor

MIGRO Koeriers B.V.
Wij doen mee! De invulling blijft een verrassing!

Zwolle

Moderna
We gaan onze servicemedewerkers waar wij ontzettend trots op zijn in het zonnetje zetten deze dag, hoe en wat blijft nog even een geheim.

Hardenberg

Noordendorp Transport B.V.
Wij doen mee, hoe of wat blijft nog even een verrassing!

Haaksbergen

Oegema Transport
Verrassing

Dedemsvaart

Pultrum Rijssen BV
De collega's van kantoor gaan eieren met spek bakken. We delen tasjes uit met lekkers voor onderweg. Niet alleen voor de Pultrum chauffeurs, maar iedereen die langs komt.

Rijssen

RTV Oost
RTV Oost besteedt de hele dag aandacht aan de trucker. We besteden oa aandacht aan de Top 20 van mooiste liedjes onderweg. Verslaggevers gaan op pad met chauffeurs, optredens van Henk Wijngaard en Johnny Bolk. Op website, radio en tv.

Hengelo

TGN | Fritom
Gratis koffie en koeken.

Zwolle

Westerman Logistics
Dat houden we nog even geheim!

Hasselt

Verkeerscollege Brünen
Onze rij-instructeur bij Frans op den Bult, trakteert je op een gratis kop koffie en geeft je uitleg over de nascholing, andere cursussen en rijbewijzen.

Enschede

Utrecht

Baas Warehousing & Transport
Voor elke vrachtwagenchauffeur iets lekkers

Bunschoten

Ben Becker
Wij doen zeker mee!

Soest

Brouwer Transport en Logistiek B.V.
Verrassing!

Mijdrecht

C. van Heezik
Wij zorgen voor een lekker bakje koffie, gemaakt door een professionele Barista. Met daarnaast nog een croissant en een stuk fruit.

Utrecht

De Rooy Transport BV
Onze chauffeurs zijn elke dag belangrijk voor ons. Natuurlijk willen wij hen dit laten weten, dit doen wij op “de dag van de vrachtwagenchauffeur” door hen een leuke attentie te geven.

't Goy

Forwarding Plus BV
Al "onze" chauffeurs waarderen we met een Hollandse attentie.

Bunschoten

Den Hartog & Bikker
Verrassing voor onze 170 chauffeurs

Leerdam, Vuren

G. de Bruyn
Wij doen mee met de actie en zetten de chauffeurs deze dag in het zonnetje!

Oudewater

Transportbedrijf V.O.F. J. Ruitenbeek
Heerlijk warme verrassing!

Amersfoort

Van de Hoef Transport
Attentie voor onze chauffeurs

Groenekan

Van Dijk Trucks
Elke "kanjer" krijgt wat lekkers bij de (take away) koffie.

Woerden

Van Vliet Transport
Ook wij gaan onze chauffeurs in het zonnetje zetten en een blijk van waardering geven.

Vianen, IJsselstein

Van Wijk Nieuwegein
Verrassing

Nieuwegein

Zeeland

Stouten Fourage
#bedankttoptrucker

Bruinisse

Van Opdorp Transportgroep
Lekkere verrassing

Sas van Gent

Verhelst Transport
Verrassing!

Sluiskil

Zuid-Holland

Bentvelzen Transport BV
Dat blijft nog even geheim ;-)

Alphen aan den Rijn

Blad Rijopleidingen
Een leuke Blad sleutelhanger

Rotterdam

Boasso Global TankCleaning en Repair
Gratis Patat met saus naar keuze van 11:00 tot 19:00 voor elke chauffeur die tanks aan komen leveren voor reiniging of reparatie. Uiteraard ook onbeperkt gratis koffie.

Botlek Rotterdam

Bode Scholten
Natuurlijk doen wij mee! We zijn trots op onze chauffeurs en willen dat graag nogmaals benadrukken op deze 1e dag van de vrachtwagenchauffeur. Hoe wij dit gaan doen? Dat houden we nog even geheim!

Zoetermeer

Braanker Logistics
Voor iedere chauffeur die bij onze expeditie komt laden of lossen hebben wij een goodiebag klaar staan. Inhoud is nog een verassing.

Alblasserdam

Dobbe Transport
Verrassing!

Roelofarendsveen

CleanLease
Wij doen graag mee om onze chauffeurs te bedanken voor hun dagelijkse inzet! Zij spelen een hele belangrijke rol bij onze dienstverlening. Zonder hen krijgen we het gereinigde textiel niet op tijd bij de zorgorganisaties, ziekenhuizen en vakantieparken.

Koudekerk aan den Rijn

Doornbos Equipment
Wij zorgen op de dag zelf voor een leuke verrassing om onze gewaardeerde chauffeurs te bedanken!

Rotterdam

DON Opleidingen
Blijft vooralsnog een verrassing. Houd onze Facebookpagina in de gaten!

Naaldwijk

De Jong -Grauss Transport b.v.
We hebben wat leuks in petto

Hoogvliet

De Rijke transport bv
Verrassing!

Rotterdam

Duivenvoorde Transport
Trots op onze chauffeurs, wij doen mee!

Zoeterwoude

F.I.T.S. Logistics
Verrassing

Barendrecht

Freight Line Europe
We denken aan onze chauffeurs!

De Lier

Hooymeijer
Wij houden dit als verrassing, op naar 12-12!

Vlaardingen

Jac. Barendregt
Eén van onze acties op de Dag van de Vrachwagenchauffeur is dat wij tijdens de werkdag één van onze vrachtwagenchauffeurs volgen om zo een beeld te geven van een dergelijke werkdag. Volg ons YouTube kanaal Jac. Barendregt om de resultaten te zien.

Rhoon

Jan Zijderhand expeditie b.v.
Blijft een verrassing...

Moerkapelle

Jocotrans B.V.
Dat wordt natuurlijk een verrassing :)

Bodegraven

Jongeneel Transport
Wij ondersteunen deze actie van harte! Het is een heel mooi initiatief om onze kanjers tijdens deze landelijke dag in zonnetje te zetten.

Valkenburg

Kamps Transport BV
Zonder onze chauffeurs kunnen wij de motor van Kamps Transport B.V. niet laten draaien. Onze chauffeurs gaan wij op de dag zelf in het zonnetje zetten. Hoe? dat houden we nog even als verrassing.

Pijnacker

Lelieveld Transporten B.V.
Wij doen mee! Hoe blijft nog even een verrassing.

Hazerswoude -dorp

Lievaart Expeditie BV
Wij vinden dit een heel leuk initiatief. De actie zelf is nog een verrassing.

De Lier

Maat
Verrassing

Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht

Rhenus Logistics B.V.
Warm cadeau voor de koude dagen

Rotterdam

Rodenburg Transport B.V.
Verrassing!

Ter Aar

Staalduinen Logistics
Een bosje bloemen voor onze chauffeurs!

Maasdijk

SVCO
Lunch pakket maken we voor de chauffeurs

De Lier

Transport People
Op naar 12-12!

Maasdijk en Bleiswijk

Trimble Transport & Logistics
Chauffeurs die in de buurt zijn mogen bij ons op kantoor gelegen Stationspark 750 in Sliedrecht, langs komen en worden verwend met heerlijke chocoladebonbons en een ijskrabber.

Sliedrecht, Stationspark 750

UTS Abbink
Wij doen mee! Onze chauffeurs worden in Den Haag op 12 december in het zonnetje gezet! Hoe? Dat blijft een verrassing!

Den Haag

Van der Kaa Transport
Persoonlijke aandacht en gezonde verrassingen!

Moordrecht

Verdouw Bouwproducten
Wij zetten de helden van de weg in het zonnetje. Onze chauffeurs een verrassing voor onderweg en iedere chauffeur die op ons DC komt een lekkere Goudse stroopwafel bij de koffie.

Gouda

Vianen Flowerexport
Ook C.J. Vianen Flowerexport B.V. toont haar waardering tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Op 12/12/2019 zetten wij onze vrachtwagenchauffeurs letterlijk in het zonnetje met een warme verrassing!

Rijnsburg

Vlot Logistics
Wij geven onze chauffeurs die dag een warm welkom en verschillende MT en directie leden gaan een dag mee op de auto.

Sliedrecht

Voerman International
Op deze dag zetten wij niet alleen onze eigen chauffeurs in het zonnetje maar ook al onze bezorgchauffeurs, we leggen de rode loper uit voor de mannen en vrouwen die er dagelijks voor zorgen dat onze economie blijft draaien.

Den Haag

C. Vreugdenhil int. transport
Wij zetten vandaag alle chauffeurs in het zonnetje als blijk van onze waardering voor dit mooie en belangrijke beroep.

Maasdijk

België

Favola Bistro
We hebben superleuke mutsen laten ontwerpen voor al onze truckers! Daarbovenop krijgen de chauffeurs ook nog een lekkere gratis koffie!

Gent

Kempisch Trainingscentre
Wij zetten de chauffeurs in de kijker met een goodiebag met een kleine schroevendraaier-kit.

Kempisch Trainingscentre