Deelnemers 2022

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de vorige Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Dit waren de partijen die het initiatief bij de start in 2019 begonnen hun samenwerking toezegden. En zij doen dit jaar natuurlijk ook weer mee!

 

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Landelijk

Albert Heijn

BP

Jumbo

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Trucks rijdt langs truckstops in Nederland om vrachtwagenchauffeurs warm te verwelkomen en te laten genieten. Wil je erbij zijn? Kom dan tussen 6 en 9 uur naar Truck Inn Nobis Asten (A67) of tussen 16 en 19 uur naar De Gouden Leeuw (A16).

Randstad Transport

TVM verzekeringen

Lidl
Dankzij onze geweldige vrachtwagenchauffeurs worden de Lidl filialen elke dag bevoorraad! Daar is Lidl enorm dankbaar en daarom doet Lidl natuurlijk weer mee aan de Dag van de Vrachtwagen Chauffeur!

Burgers Carrosserie
Voor alle chauffeurs staat wat lekkers klaar bij onze servicevestigingen in Aalsmeer, Zwaagijk en Maasbracht.

Vlot Logistics
Verrassing!!

KLG Europe
KLG kracht - We zetten onze chauffeurs op ludieke wijze in het zonnetje. Zij zijn de rijdende kracht van KLG!

Start People Transport

Steenbergen B.V.
Ook dit jaar weer een leuke, persoonlijke en duurzame attentie, voor al onze hardwerkende chauffeurs, met een lekker warm drankje!

De Mandemakers Groep
Wij zijn nog wat leuks aan het bedenken

Ploeger Logistics
Ploeger Logistics spreekt op deze speciale dag extra haar waardering uit aan alle collega’s die dagelijks onderweg zijn voor onze klanten. Daarom zal het MT met Ploeger-foodtrucks op alle standplaatsen onze collega’s van lekkers voorzien.

DACHSER Netherlands B.V.
We zorgen ook dit jaar weer voor een leuke verrassing voor onze chauffeurs!

JobTrans
Dag in dag uit zijn onze chauffeurs onderweg en rijden zij het hele land door. Wij willen ze graag bedanken voor hun inzet en hopen ze dit jaar te mogen verrassen!

Bikker Logistics B.V.
We zetten onze chauffeurs in het zonnetje, hoe is nog een verrassing.

IVECO
Ook dit jaar zullen wij de vrachtwagenchauffeurs weer in het zonnetje zetten! Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie!

Den Hartog & Bikker B.V.
We zetten onze chauffeurs in het zonnetje, hoe is nog een verrassing.

Parts Express
Chauffeurs zullen warm worden onthaald.

Faber Bloementransport BV
Dat is nog een verrassing.

HF Works Logistiek Personeel BV

Royal Den Hartogh Logistics

FreightNed
Een 'de dag van de chauffeur' tas gevuld met een vers belegd broodje, verse jus d'orange, een gezonde snack en een FreightNed gadget.

DAF Nederland
Houd onze Social Media kanalen in de gaten, doe mee met de DAF Kennis Quiz en maak kans op een VIP dag bij DAF in 2023! Ben je op die dag bij de DAF dealer of ben je in de buurt van een DAF dealer dan ligt daar een leuk presentje voor je klaar. Op het DAF Trucks N.V. terrein in Eindhoven worden alle chauffeurs die die dag moeten laden en lossen getrakteerd op een heerlijk kopje soep of koffie met iets lekkers!

ID Logistics
Wat wij voor onze toppers gaan doen blijft nog even een verrassing..

XFood.nl
10% korting op het gehele assortiment met de kortingscode "code95"

Cosun Beet Company
Al onze zeer gewaardeerde bieten chauffeurs worden in het zonnetje gezet waarbij ze een lekkernij kunnen ophalen in de chauffeurskantine.

Martens Logistiek BV
De chauffeurs van Martens Logistiek verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet voor het dagelijks werk; we zullen hen verrassen met een smakelijke attentie als waardering!

Bluekens Truck en Bus
Op 'De dag van de vrachtwagenchauffeur' ligt er voor de chauffeurs een leuk presentje klaar bij de balie/receptie van de vestiging.

Merpo Fashion Logistics
Wij zijn trots op onze chauffeurs, wat een helden! Op deze feestdag zetten we de chauffeurs in het zonnetje en ontvangen ze een attentie als blijk van waardering.

Koninklijke Oosterberg
De actie zijn we nog mee bezig dus voor nu nog geheim.

Dasko Koel- en Vriestransport
Alle chauffeurs krijgen een leuke attentie op deze dag.

Raben Trucking Netherlands
Wij willen graag onze chauffeurs die elke dag voor ons klaar staan in het zonnetje zetten. Dit willen we doen, door voordat zij in de ochtend vertrekken, iets lekkers mee te geven voor onderweg.

Dow Benelux B.V.
“This year Dow will also participate in the National Day of the Truck Driver initiative, to show our appreciation for all drivers and put them in the spotlight! During this day Dow will be providing small presents for every truck driver at several Dow loading locations within the Benelux to appreciate the work they are doing.”

Top Movers
Alle medewerkers (niet alleen de chauffeurs) van Top Movers worden in het zonnetje gezet. Wij trakteren op iets lekkers, ze kunnen kiezen uit iets gezonds of iets zoets!

Bnext.nl
Tijdens de dag van de Vrachtwagenchauffeur zetten wij onze chauffeurs (ruim 150) in het zonnetje. Hun logistieke bijdrage is onmisbaar voor onze organisatie en daar willen we ook dit jaar weer graag bij stilstaan.

STEF Nederland
Alle chauffeurs ontvangen ’s ochtends een luxe broodtrommel en een lekker ontbijt. Bij STEF zijn niet alleen onze chauffeurs onmisbaar, daarom krijgt iedereen een lekker stuk taart bij de koffie!

Scania Nederland
Heb je op De Dag van de Vrachtwagenchauffeur onderhoud gepland staan in één van onze werkplaatsen, dan hebben wij een verrassing voor je klaarliggen. Geen onderhoud gepland, misschien kom je wel één van onze promoteams tegen! We zien je onderweg!

Route66Logistics
Route66Logistics is trots op haar gedreven team van chauffeurs! Elke dag opnieuw geven ze het beste van zichzelf. Daarom hebben wij een speciale traktatie verzorgd voor onze toppers, die huis en haard hebben verlaten om zich dag en nacht in te zetten voor

Truckstar Magazine
XXL stickeractie. Truckstar-sticker plakken = flappen pakken! Maar liefst 40 chauffeurs worden door de diverse Truckstar Flappenteams op 8 december van de weg gehaald, Zij ontvangen € 50,- en een kort interview in het flappenverslag in Truckstar ed 1/2023

Renewi
Ze ontvangen een sleutelhanger met "Bedankt, je bent een topper!" - Iets lekkers (koek/taart), een dag op pad met een chauffeur voor kantoorpersoneel, we verloten Truck Star abonnementen, we verzamelen complimentjes vanuit de klant, lokaal radiostation.

JKS Sneltransport
volgt nog

24/7 drive
Binnenkort zullen we onze collega chauffeurs informeren over onze actie.

Fieten Olie
Wat we doen blijft nog even een verrassing!

Van den Heuvel Logistiek
We zorgen ook dit jaar weer voor een leuke verrassing om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten!

Schenk Tanktransport
Verrassing!

BouwMagazine
Wij vinden het belangrijk om aandacht te geven aan de vrachtwagen Chauffeur. In de bouw sector is het belangrijk om hier aandacht aan te geven. BouwMagazine geeft hier dan ook graag aandacht aan.

Vos Logistics
Het is bij Vos Logistics natuurlijk elke dag 'de dag van de vrachtwagenchauffeur', maar wij gebruiken deze dag graag om chauffeurs extra in het zonnetje te zetten en onze waardering te uiten.

Van den Bosch
Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur staan wij klaar om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten.

PostNL Transport BV.
Ook dit jaar zullen wij onze chauffeurs weer in het zonnetje zetten als blijk van waardering voor hun dagelijkse inzet. Zij zorgen er iedere dag weer voor dat wij de favoriete bezorger van Nederland blijven.

DIXI Sanitary Services
Wij zullen onze hardwerkende mannen en vrouwen op deze dag verrassen en ze extra laten weten dat we blij met ze zijn...!!

REMONDIS Nederland B.V.
Onze chauffeurs zijn de motor van de organisatie. Elke werkdag zetten zij zich in voor het transport van ons afval, wat de belangrijke stap is in het recycleproces. Een onmisbare factor voor REMONDIS en onze samenleving. Hierom verdienen zij iets extra's!

Mainfreight
Bij Mainfreight worden alle chauffeurs in het zonnetje gezet – de hele week lang! We vieren Drivers Appreciation Week in al onze branches door heel Europa, want onze chauffeurs zijn ontzettend belangrijk voor ons. De blauwe loper ligt alvast uit!

MCS B.V.
Om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten voor al hun inzet, maken wij er een super gezellige dag van! Daarbij komt natuurlijk een leuke verrassing!

JKB Transporttechniek
Bij JKB Transporttechniek in Budel, op onze service locatie, zullen wij overheerlijke broodjes bal van de lokale slager Carry van Rooij uitdelen en ontvangen de chauffeurs van ons een JKB muts om goed voorbereid de winter te kunnen trotseren.

Vos Group
Wij zijn nog iets leuks aan het bedenken voor onze chauffeurs. Wat wij precies gaan doen blijft nog een verrassing tot 8 december.

Hajé Shops, Hotels & Restaurants
We willen alle chauffeurs bedanken voor hun harde werk! Aangezien Hajé al jaren lang een rustpunt is voor vrachtwagenchauffeurs, willen we ze deze dag toch even extra in het zonnetje zetten!

CTG TRANSPORT BV
Wij hebben heerlijke versnaperingen voor elke chauffeur die langs komt en voor onze " eigen" chauffeurs nog een leuke attentie.

TotalEnergies Marketing Nederland N.V.
Vrachtwagenchauffeurs kunnen van 25 nov t/m 8 dec 2022 meedoen met de TotalEnergies ON-THE-ROAD actie. Maak kans op 1 van de 25 TotalEnergies Cadeaukaarten t.w.v. 100 euro of een reischeque t.w.v. 2000 euro. Meld je aan op: www.services.totalenergies.nl/dvdv

Bakker & Schilder Transport B.V.
Wij bedanken alle chauffeurs met wat lekkers!

Aloys Roemaat Transport
- Chauffeurs ontvangen bij start rit een lunchpakket met presentje - Billboard langs A18 (Doetinchem) met 'ALLE chauffeurs bedankt' - Vijfluik op Social Media - Er wordt een 'bedank'-order in de rit van chauffeur geplaatst - Gehaktbal bij terugkomst

KLM Cargo

TIP Group
Chauffeurs die op deze dag bij één van onze locaties een trailer komen afhalen of retour komen brengen, ontvangen van ons een leuke attentie.

Sluyter Logistics Holding
Een lekkernij voor alle medewerkers.

Rolande
Op 8 december zijn wij aanwezig op een aantal van onze stations om chauffeurs in het zonnetje te zetten. Houd onze social media kanalen goed in de gaten om te zien waar we staan!

Van Happen Containers
Wij gaan onze collega's persoonlijk bedanken voor hun inzet het aflopen jaar. Natuurlijk mag iets lekkers niet ontbreken op deze dag. Onze chauffeurs gaan we in de spotlight zetten!

Wetron
Dit jaar een leuke attentie voor al onze hardwerkende chauffeurs!

Truckland Group B.V.
Wij doen mee met de DVC2022. Op 8 december kunnen chauffeurs op alle Truckland vestigingen een drankje en versnapering halen, met een EXCLUSIEVE give-away van DAF…!

Duynie BV.
Ook dit jaar gaan wij onze hardwerkende chauffeurs weer in het zonnetje zetten. Als blijk van waardering hebben wij een leuk presentje.

Willems Logistics
Op alle locaties staat er een heerlijk ontbijt of lunch klaar voor alle collega's. Er staat ook een kleinigheid klaar voor collega vervoerders.

Karel Hermans Transport BV
Als net gestarte onderneming willen wij onze chauffeurs op deze dag bedanken voor hun inzet, flexibiliteit en niet aflatende energie. We gaan hen zeker in het zonnetje zetten!

Schavemaker Logistics & Transport
Wij zijn elke dag zeer trots op onze chauffeurs, maar op donderdag 8 december zullen wij ze extra in het zonnetje zetten. Wij hebben voor iedereen een persoonlijke attentie.

Ridder & de Vries Transporten
Onze hardwerkende chauffeurs krijgen een leuke attentie.

De Pooter Olie
Actie volgt nog maar wordt gehouden bij Texaco Guido Gezellestraat in Terneuzen (NL) en bij Texaco Wachtebeke (BE)

Volvo Trucks Nederland
We willen uiteraard ook dit jaar de chauffeurs weer bedanken voor alle inzet! Hoe precies? Houd de socials in de gaten!

Beter Bed BV
Extra aandacht voor onze bezorgers / chauffeurs!

AB Texel Group
Ook dit jaar zetten wij onze chauffeurs in het zonnetje. We hebben voor al onze chauffeurs, zowel in Nederland als in andere landen in Europa, een leuke attentie geregeld.

Gerard lammers

Theo Pouw Groep
Op donderdag 8 december zijn wij allemaal #chauffeurvoor1dag. Kijk voor meer informatie op: www.theopouw.nl/actueel

Spelt Afvalinzameling
Voor iedereen staat een heerlijke kop soep klaar!

Profile Tyrecenter Truck
Je truck fit voor elke rit met Profile en Goodyear. Dat is 100% uptime. En dat geldt ook voor de chauffeur. Wij masseren je weer fit voor de volgende rit. Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur vind je onze Fitstop bij BP Lingehorst, in Beesd.

Pon Logistics
Bij ons worden de chauffeurs die voor ons rijden en op 8 december komen laden en/of lossen bij de Pon Logistics vestigingen bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar en 'in het zonnetje gezet' met een gadget.

GEODIS FF Netherlands B.V. & GEODIS CL Netherlands B.V.
Alle chauffeurs ontvangen die dag een extraatje. Van een gezonde lunch tot een lekkere koek. En voor iedereen een doosje pepermunt in de vorm van een GEODIS vrachtwagen. Er hangen posters en een grote banner zichtbaar vanaf de A15 (Rotterdam).

Zijerveld
Voor alle chauffeurs die komen lossen en laden een heerlijke verrassing!

BAS Truck Center
Een kleinigheidje voor een frisse blik op de weg!

Transport People bv
Op deze dag zetten wij al onze uitzendkrachten in het zonnetje door een winters cadeautje op te sturen. Een verwarmend cadeau waarmee we onze chauffeurs en logistiek medewerkers niet in de koud laten staan deze winter!

Den Engelsen Bedrijfswagens BV
We zetten de chauffeurs graag in het zonnetje. Hoe we dat doen laten we nog eventjes geheim… Dinsdag geven we een eerste hint, dus houdt onze socials in de gaten!

MAAT Transport
Alle collega chauffeurs worden 's ochtends in het zonnetje gezet met een vers bereid ontbijt en een leuke goodie voor onderweg.

ESA Trucks
Wij doen uiteraard mee! De chauffeur kan een voortreffelijk broodje gehaktbal nuttigen op één van onze locaties komt in Groningen, Marum, Drachten, Veendam én Heerenveen

Euser
Wij doen zeker weer mee, wat we precies doen houden we nog even geheim!

Zeeman
Wij doen dit jaar ook weer mee!

Van de sangen transport
Brugdelen voor Sri Lanka

Baan Rijssen Transporten B.V.
Wij zorgen voor een leuke verrassing op 8 December!

VSDV Transport
Wij zijn trots op al onze CHAUFFEURS en natuurlijk op alle medewerkers van VSDV. En daarom trakteren wij op elke vestiging op wat lekkers en staat er een leuke attentie voor al onze medewerkers klaar. Houd onze socials in de gaten!

Paul Meijering Metalen bv
Onze 6 chauffeurs krijgen een leuke attentie om hun bedrijfsoutfit een beetje op te vrolijken in deze donkere dagen en een bloemetje voor het thuisfront. Daar kunnen ze immers mee thuis komen!

Voergroep Zuid BV
Onze chauffeurs ontvangen een chocolade verrassing!

Cementbouw Logistics
Een kaartje een huis en een geschenkje voor al onze chauffeurs in Nederland en België.

IQ Select BV
Als bemiddelaar in functies voor vrachtwagenchauffeurs weten wij maar al te goed hoe hard alle vrachtwagenchauffeurs dagelijks werken. Dit jaar hebben we voor deze dag dan ook extra grote kerstpakketten geregeld voor onze chauffeurs!

Wezenberg Transport B.V.
Persoonlijk bedanken op onze 3 locaties met koffie en koeken.

European Metal Recycling
Rond het middaguur delen wij lekkere warme broodjes uit aan de chauffeurs die bij ons metalen komen leveren.

Bos Logistics
Wij zetten op graag onze chauffeurs in het zonnetje en ze starten met een gezond ontbijt. Dit in onze vestigingen in Rotterdam, Schiphol en Brussel. #WeConnectPeople

TSV Trailers & Parts
Er staat voor de chauffeurs een lekkere versnapering klaar bij de balie!

Van Dijk Trucks
Er staat voor de chauffeurs een lekkere versnapering klaar bij de balie!

Niezen Transport BV
Wederom weer voor een leuke verrassing om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten.

Servauto
Gratis kop koffie voor alle vrachtwagenchauffeurs. * tanken bij minimaal 100L

Continental BeNeLux
We zullen op 8 december een videoboodschap verspreiden op onze social media kanalen waarin we alle vrachtwagenchauffeurs willen bedanken voor hun inzet.

Tempo Team Transport
Wij gaan met alle collega's van Tempo Team Transport onze vrachtwagenchauffeurs verrassen met een leuk cadeau. Zij zullen door ons dan ook zeker in het zonnetje worden gezet. Houd onze socials in de gaten!

Transporting Wheels
Dankzij al die geweldige chauffeurs in ons autotransport netwerk, kunnen wij elke dag heel snel auto’s van A naar B transporteren. Daarom een lekkere attentie voor onze helden!

Tata Steel
Heerlijke mini tompoucen voor alle chauffeurs die komen laden of lossen op de verschillende Tata Steel locaties en een warme kop chocomel/koffie

P&O Ferrymasters
Heerlijke mini tompoucen voor alle chauffeurs die komen laden of lossen op de verschillende Tata Steel locaties en een warme kop chocomel/koffie

Olympia Achterhoek|Liemers|Midden-Twente
We zijn trots op onze chauffeurs en iedereen die via ons de chauffeursopleiding volgt. Want zonder hen staat alles stil. Daarom ontvangen zij een attentie. Ook maken zij kans op een slipcursus door deel te nemen aan een fotowedstrijd.

Technische Unie
Op de dag van de vrachtwagenchauffeur worden de chauffeurs in het zonnetje gezet en gaan ze op pad met een heerlijk ontbijtje.

Wolter Koops

De Jong - Grauss Transport bv
Wij hebben dit jaar voor iets duurzaams gekozen: Voor elke chauffeur een Dopper .... niet alleen duurzaam maar water drinken is nog gezond ook.

Antargaz
Alle vrachtwagenchauffeurs, zowel zij die onze gasflessen rondbrengen bij de verkooppunten als zij die propaangas leveren bij klanten met een gastank, mogen een cadeautje verwachten. Lekker warme Antargaz-sokken!

Koopman Logistics Group BV
Met een klein gebaar bedanken wij onze chauffeurs en spreken wij onze waardering uit voor hun dagelijkse inzet als beroepschauffeur. Het is en blijft een vak om trots op te zijn!

Volvo Group Truck Center
Ze krijgen Kanjers (stroopwafels) als ze bij ons komen op 8 december. "Kanjers op de weg"

Imbema
Als dank voor hun inzet hebben we ook dit jaar weer op elke locatie een kleine verrassing klaarstaan voor chauffeurs.

DKS Logistic Service BV

C.H. Dekker Transport B.V.
Onze chauffeurs zijn we ontzettend dankbaar voor het harde werk wat zij elke dag weer voor ons leveren. Wij zullen ze deze dag extra verwennen met een verrassing.