Acties – Utrecht

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Utrecht

D.M. van Veen Transport
Wij gaan onze chauffeurs op standplaats Utrecht verrassen met iets lekkers.

Loenen aan de Vecht

Vakvereniging HZC
Op 8 december nodigen wij vrachtwagenchauffeurs uit voor een kop koffie. En natuurlijk hoort hier ook iets lekkers bij. Dus ben je vrachtwagenchauffeur? Kom dan gerust langs op Einsteinbaan 16 in Nieuwegein.

Nieuwegein

De Rooy Transport
Onze hardwerkende chauffeurs worden op 8 december verwend met een heerlijke lunch om mee te nemen op de route. Ook de andere collega's krijgen die dag een lunch aangeboden door de directie.

't Goy

HAVI Logistics B.V.
Ook wij zetten dit jaar graag onze chauffeurs in het zonnetje! Wat wij precies gaan doen blijft nog even een verassing...

Amersfoort

Van Duuren
Als internationaal transportbedrijf willen wij daarom onze chauffeurs in het zonnetje zetten. Tussen 06:00 en 08:00 rijden de meeste chauffeurs bij ons weg en wij willen ze graag verblijden met een warm kopje koffie/thee van een mobiele koffiebar.

Vianen

Dorrestijn Transport BV
De chauffeurs ontvangen een leuke attentie.

Soest

MAN
Win acties op social media en MAN t-shirt voor de chauffeurs die in Leusden komen laden/lossen.

Leusden

Van de Hoef Transport B.V.
Wij zorgen dat onze chauffeurs er die dag warmpjes bij zitten.

Groenekan

Van de Scheur Logistiek
We zorgen dat er als alle chauffeurs terug zijn iets lekkers voor hen klaar staat.

Vianen

Radio M Utrecht
Tussen 15.00-17.00 uur mogen luisteraars vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje zetten en we spreken met chauffeurs in de uitzending.

Utrecht