logo

Acties – Utrecht

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Utrecht

Van Vliet Transport
Wij gaan deze dag zeker weer gebruiken om onze chauffeurs te laten zien dat wij ze waarderen. Hoe we dat gaan doen is nog een verassing.

Vianen

D.M. van Veen Transport
Wij gaan naar onze standplaats in Utrecht en verklappen nog niet wat onze chauffeurs krijgen!

Loenen aan de vecht

Ben Becker internationaal Transportbedrijf BV
Wij zetten onze chauffeurs maar ook de chauffeurs die op deze dag bij ons komen laden of lossen in het zonnetje. Dit doen wij door middel van luxe koeken te bestellen met een tekst erop: Bedankt en voegen ons logo toe.

Soest

De Rooy Transport
Wij gaan onze hard werkende chauffeurs zeker weer extra aandacht geven op deze "Dag van de Chauffeur". Wat dat zal zijn, is nog even een verrassing!

't Goy

Transportbedrijf G. de Bruyn
Wij zetten onze medewerkers in het zonnetje en verzorgen een leuke attentie.

Oudewater

Baas Warehousing & Transport
Elke TOPchauffeur krijgt bij on een rol TOPdrop!

Bunschoten

Van de Hoef Transport B.V.
Wij zijn ontzettend blij met en trots op alle hardwerkende chauffeurs. Dat mag gezegd en gevierd worden! Wij zullen onze chauffeurs dan ook verrassen met iets lekkers.

Groenekan

Eneco Biowarmte installatie Lage Weide
Leuke attentie voor de chauffeurs die deze dagen bij ons komen lossen.

Utrecht

Brouwer Transport en Logistiek B.V.
Ook wij laten deze dag niet zomaar voorbijgaan voor onze chauffeurs. Zeker in deze coronaperiode is het lastig het werk goed uit te voeren en ze lopen helaas onderweg nog steeds tegen beperkingen aan. Daarom krijgen ze een lekker ontbijtje voor onderweg.

Mijdrecht