Acties – Groningen

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Groningen

Bol Transport
Jááá, natuurlijk doen we dit jaar weer mee om de chauffeur in het zonnetje te zetten! Er staat een heerlijke broodje gehaktbal voor iedere chauffeur die gezellig langs komt klaar.

Zuidbroek

Oosterpoort Opleidingen
Wij zetten onze vrachtwagen instructeurs in het zonnetje met een foto op social media. Ook zorgen we voor taart voor iedereen die op 8 december op één van onze locaties komt in Assen, Groningen of Leeuwarden.

Groningen

Klein Transport
Onze chauffeurs, zij maken dagelijks het verschil! De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is een mooie gelegenheid om hier extra bij stil te staan. Er staat een lekkere verrassing voor ze klaar!

Winschoten

ColliCare Logistics BV
Onze chauffeurs spannen zich elke dag in voor het werk, met alle uitdagingen van dien. Voor al onze chauffeurs staat er wat lekkers klaar voor onderweg!

Groningen