Acties – België & Duitsland

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie. Of bekijk de deelnemende bedrijven die zich in Nederland hebben aangemeld voor acties in België & Duitsland (je kunt hier ook naar de Belgische website van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur):

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

België

Vervoer Transmet
Ontbijt

Boutersem

DACHSER S.A.
Onze actie volgt binnenkort.

Moeskroen

Hertsens Transport
Wij voorzien onze chauffeurs van verse koffie en koffiekoeken, een gloednieuwe koffiemok, een opvallend fluo hesje en ook een leuke sticker op hun helm.

Kruibeke

Dow Benelux B.V.
“This year Dow will also participate in the National Day of the Truck Driver initiative, to show our appreciation for all drivers and put them in the spotlight! During this day Dow will be providing small presents for every truck driver at several Dow loading locations within the Benelux to appreciate the work they are doing.”

Benelux

Air Cargo Belgium
De aandacht voor het harde werk dat de vrachtwagenchauffeurs die elke dag op de baan zijn leveren, is niet altijd veel soeps. Daarom zetten we op 8 december de vrachtwagenchauffeurs graag in de kijker door hen te voorzien van een warme tas soep!

Air Cargo Belgium

Profile
Je truck fit voor elke rit met Profile en Goodyear. Dat is 100% uptime. En dat geldt ook voor de chauffeur. Wij masseren je weer fit voor de volgende rit. Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur vind je onze Fitstop achter de Total Zeebrugge aan de N31.

Zeebrugge

Nv Delrue Auto & Truckshop
Gratis koffie in onze truckshop + mooie attentie voor iedere vrachtwagenchauffeur .

Anzegem

Vanlangenaker
Elke chauffeur krijgt een mooie pet en iets lekkers, want zonder hun staan we nergens.

Zepperen

Weigand-Transporte
Für alle LKW-Fahrer, die zwischen 10:00 - 17:00 Uhr auf unserem Betriebsgelände vorbeischauen, halten wir Würstchen mit Brot sowie einen guten Kaffee bereit und möchten uns damit sehr herzlich für Euren täglichen Einsatz bedanken. Schaut vorbei!

Lengenbostel

Trans Europe Express
We maken er “de week van de logistieker van” en zetten al onze medewerkers, die dagelijks “rollen voor Trans Europe Express, een ganse week in de bloemetjes. Een handige sporthanddoek voor iedereen en een echt Vlaams frietkot op 8 december.

Erpe-Mere

S.F.T.L.
Aansluitend bij het initiatief door Van Moer Logistics in Zwijndrecht, testen we onze nieuwste promotie-tool voor het eerst uit.

Jette

Continental BeNeLux
We zullen op 8 december een videoboodschap verspreiden op onze social media kanalen waarin we alle vrachtwagenchauffeurs willen bedanken voor hun inzet.

Diegem

SITRA Group
SITRA Group draagt steeds zorg voor haar chauffeurs, maar op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur hebben we een extra attentie voorzien.

Ieper