Acties – Limburg

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Limburg

Poels-Janssen Logistics B.V.
Als blijk van waardering voor zowel onze eigen chauffeurs als de bezoekende chauffeurs, zetten we ze deze dag in het zonnetje!

Horst

Combo Group
Moving forward together… op donderdag 8 december zetten wij in Born iedere chauffeur in de schijnwerper! Niet alleen onze eigen toppers maar ook die van onze klanten of One Stop Shop bezoekers! Hoe wij dat gaan doen… volg ons op onze socials! #DVC2022!

Born

Janssen Distribution Services BV
Wij zullen deze dag wederom iets leuks uitdelen aan onze chauffeurs, welke zich dagelijks inzetten om onze klanten te bedienen. Hiermee zetten we onze chauffeurs in het zonnetje en laten we zien hoezeer we ze waarderen.

Venlo

SW Personeelsdiensten
Alle chauffeurs kunnen een pitstop maken op kantoor SW Personeelsdiensten Sittard, koffie en gebak staat klaar! Klein presentje wordt meegegeven.

Sittard

S. Janssen Transport B.V.
Wij zijn nog iets leuks aan het bedenken voor onze chauffeurs. Wat wij precies gaan doen blijft nog een verrassing tot 8 december.

Maasbracht

Kuypers Neer
We zullen deze dag iets leuks uitdelen aan onze chauffeurs. Wat het wordt houden we nog geheim, maar ze zullen het er warm mee krijgen...

Neer

Thijs Logistiek
Lekker in je vel bij Thijs Logistiek. Om goed aan de dag te beginnen staat er voor al onze chauffeurs een gezonde traktatie klaar!

Weert

TransMission Weert B.V.
Dit jaar een leuke attentie voor al onze hardwerkende chauffeurs!

Weert

Autop Transport
Wat wij doen voor onze chauffeurs, blijft een verrassing tot 8 december.

Roermond

Vossenberg
Volgt nog.

Brunssum

Vos Limburg B.V.
Wij hebben iets leuks bedacht voor onze chauffeurs. Wat wij precies gaan doen blijft nog een verrassing tot 8 december.

Ittervoort

Looop
Verschillende verrassingen die we nog graag voor ons zelf willen houden.

Venlo

P. Daemen bv
Ook dit jaar doen wij mee met De dag van de vrachtwagenchauffeur om hen in de spotlight. Om collega's te laten zien hoe trots wij op hen zijn, hebben wij voor álle chauffeurs een warm welkom georganiseerd!

Maasbree

NOY.NL
Wij zetten onze chauffeurs in het zonnetje!

Heijen

Curfs Logistics
Wij zetten onze chauffeurs vandaag extra in het zonnetje. Wij hebben een leuke attentie voor onze toppers klaarliggen. Zij maken het verschil bij onze klanten en op de weg!

Gronsveld