Acties – Gelderland

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Gelderland

Nabuurs Transport BV
Nabuurs selecteert de beste logistieke oplossingen voor haar klanten ten aanzien van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Nabuurs is daarmee dé logistiek dienstverlener voor FMCG bedrijven in Food, Personal Care, Retail en Horeca.

Oosterhout

De Klok Logistics
Wij weten nog niet wat we doen, maar wij zullen onze chauffeurs net als voorgaande jaren zeker laten zien dat wij hen waarderen.

Nijmegen

Centraal Boekhuis B.V.
Op deze bijzondere dag waarderen wij nog meer dan anders onze chauffeurs. Een presentje voor deze Kanjers hoort hier zeker bij!

Culemborg

A.L.P. Opleidingen
Wij zullen op deze dag klaarstaan om chauffeurs te verrassen. Wil je weten wat? Hou onze socials in de gaten, hierop maken we binnenkort bekend wat we gaan doen!

Culemborg

A12 Personeelsdiensten
Wij zijn trots op alle hardwerkende chauffeurs en dat mag zeker gevierd worden. Ter waardering regelen wij gezelligheid, gehaktballen, gezonde snacks en meer! Daarnaast kan iedereen bij ons binnenlopen om dat echte transportgevoel te krijgen!

Duiven

Palletways Benelux
We gaan ervoor zorgen dat alle vrachtwagenchauffeurs zich special voelen op deze dag. Ze zijn gewaardeerd en we zijn heel dankbaar voor wat ze doen.

Nijmegen

Beekman Transport Logistics & Warehousing B.V.
Verrassing... Het is in elk geval smaakvol!

Apeldoorn

Dekker Services
Oliebollen actie en een opener met zaklampje voor alle chauffeurs die in de buurt laden en lossen of welkom zijn op onze vestiging. En uiteraard hartelijk dank voor de inzet van de ridders op de weg!

Ede

Shell Willemsbos
Chauffeurs die boven de 100 liter tanken krijgen een gratis gehaktbal! Chauffeurs die boven de 250 liter tanken krijgen een gratis koffie of een broodje naar keuze!

Nunspeet

H&S Cleaning
Alle chauffeurs die vandaag bij onze Cleaning komen reinigen, zullen worden verrast met een goodie bag. Daarnaast zullen we net als vorig jaar weer een foodtruck op het terrein hebben voor wat lekker warms te eten.

Barneveld

H&S Filling
Alle chauffeurs die vandaag bij onze Filling komen laden en lossen, zullen worden verrast met een goodie bag. Daarnaast zullen we net als vorig jaar weer een foodtruck op het terrein van de Cleaning hebben voor wat lekker warms te eten.

Barneveld

H&S Transport
Wij zullen onze chauffeurs, zowel de Nederlandse als die van onze Europese vestigingen, verrassen met een leuk presentje.

Barneveld

Hooymans Substrates BV
Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar alle chauffeurs worden in het zonnetje gezet die bij ons komen.

Velddriel

H.J. van Oort Transport BV
We zorgen voor een feestelijk onthaal, een goed gevulde maag en een presentje.

Eck en Wiel

TS Meubeltransport BV
We zorgen voor een feestelijk onthaal, een goed gevulde maag en een presentje.

Eck en Wiel

Esso Het Veen
Gratis gehaktbal bij 100L tanken of een gratis belegd broodje bij 250L tanken.

Heerde, StroeWezep,

Melis Logistics
We kunnen nog niks verklappen , maar een blijk van waardering zal er zeker zijn !

Duiven

Hertgers Transport en Expeditie
Onze chauffeurs weten dat wij deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij zijn enorm trots op ons team. Bekijk onze jubileumfilm: chauffeurs zijn op deze dag welkom om onze jubileum Volvo NH 460 live te bewonderen https://youtu.be/bU5zfuuYeAo

Eibergen

Rabelink
Op deze dag van de vrachtwagenchauffeurs zullen wij zeker onze chauffeurs in het zonnetje zetten! Met wat of hoe houden wij nog even voor onszelf want dit moet natuurlijk wel een verassing blijven.

Wehl

AG van Geffen transportbedrijf bv
Deze dag zetten wij onze chauffeurs extra in het zonnetje, een goodiebag staat klaar.

Hedel

Baks Logistiek
Actie wordt later bekend gemaakt.

Borculo

Profile Tyrecenter Truck
Je truck fit voor elke rit met Profile en Goodyear. Dat is 100% uptime. En dat geldt ook voor de chauffeur. Wij masseren je weer fit voor de volgende rit. Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur vind je onze Fitstop bij BP Lingehorst, in Beesd.

Beesd

Bouw Logistic Services B.V.
We ontvangen de chauffeurs op een mooie rode loper met daarboven een ballonnenboog. Natuurlijk zorgen we ook voor iets lekkers bij de koffie. Tot slot is er voor de chauffeur ook nog een leuk pakketje om mee naar huis te nemen.

Nijkerk

B&M Transport Service B.V.
B&M Transport zorgt dat iedereen op het bedrijf in Ede, inclusief bezoekende chauffeurs, wat lekkers meekrijgen. Ook onze chauffeurs die vanuit onze klant in Zutphen hun ritten rijden, worden natuurlijk niet overgeslagen. Wat? Dát is nog een verrassing..

Ede

RDL de Liemers
Ik vind dat de vuilnis mannen. Die ook door weer en wind. Door de smalle straten rijden dit ook verdienen.

Zevenaar

Seesing Flex
Voor al onze chauffeurs hebben wij een leuke attentie klaar staan op de vestiging in Wehl met hierbij wat lekkers.

Wehl

Verbruggen Internationaal Transport
Wij verrassen onze chauffeurs met een leuke attentie !

Dreumel

Albert van de Scheur
Wij hebben deze dag traktaties klaarstaan voor onze eigen medewerkers en ook iets lekkers voor onderweg voor bezoekende chauffeurs. We sluiten de dag gezellig samen af!

Apeldoorn

Van Triest Transport B.V.
Onze helden, krijgen niet 'de dag' maar 'de week' van de chauffeur. De hele week staat er een lekker soepje klaar en op donderdag nog iets speciaals! Zet hem op kanjers!

Tiel

Tank Cleaning Tiel
Een dag is te kort, dus wij maken er een week van! Alle klanten van onze cleaning krijgen een warm welkom en een lekkere gevuld soepje. Op donderdag rond lunchtijd hebben wij een extra verrassing voor onze kilometervreters.

Tiel

A1 Verhuur
Onze chauffeurs een kleine attentie, als blijk van waardering.

Nijkerk

JCL Logistics Benelux
Chauffeurs die onze site van JCL in 's Heerenberg bezoeken die ontvangen een goodie bag met een Sport handdoek, wat te drinken een snack en een Bedankt Kaart !

's Heerenberg

Transportbedrijf van Wees Malden
Wij trakteren al onze kilometervreters op een heerlijke traditionele truckerhap tijdens de lunch of na de middag snack, niet zo gezond maar wel heel lekker!!!

Malden

H.M. Gerrits transport
Een lekker appelflap bij de koffie voor onze eigen chauffeurs en de chauffeurs die hier komen laden / lossen.

Winssen

Transportbedrijf Vonk en Co B.V.
Om onze medewerkers te bedanken voor hun harde werk worden bij ons 's middags gehaktballen en kip uitgereikt door 2 van onze medewerkers.

Tiel

Hoitink Transport B.V.
Wij hebben een leuke verrassingsattentie voor al onze medewerkers klaar staan

Lichtenvoorde

Yarrah organic petfood
Lekkere koeken bij de koffie/thee/chocomelk !

Harderwijk