logo

Acties – Gelderland

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Gelderland

Hertgers Transport en Expeditie
Chauffeur zijn is een mooi beroep, wij zijn trots op ons team en maken er een dag vol verrassingen van. Het thuisfront zetten wij op deze dag ook extra in het zonnetje. Ook staat er koffie met wat lekkers klaar voor alle chauffeurs die niet bij ons werken.

Eibergen

A12 Personeelsdiensten
Alle beroepschauffeurs en geïnteresseerden zijn bij ons welkom op onze ""Feel Good Drivers Day"". Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Duiven

Koeltrans Angeren BV
Waardering voor onze chauffeurs! Bedankt!

Angeren

Roelofs Int Transport
Deze dag wordt feestelijk ingekleed met een leuke verassing voor elke chauffeur!

Wijchen

De Klok Logistics
Wij gaan, net als de vorige keer, onze chauffeurs op deze dag in het zonnetje zetten. Hoe we dat doen weten we nog niet, maar dat wij onze waardering laten zien, dat is zeker!

Nijmegen

Continental Benelux
We willen graag op een parking waar veel vrachtwagens even pauzeren met ons roadshow busje wat lekkers uitdelen aan de chauffeurs.

Barneveld

ROC Rivor
Leerlingen van ROC Rivor Transport en Logistiek gaan in het kader van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op excursie bij DAF Trucks Eindhoven in combinatie met een bezoek aan het DAF museum.

Tiel

Logicx B.V.
Dit is elk jaar een verrassing, maar we zorgen altijd voor een leuke attentie!

Apeldoorn

Germo Logistiek B.V.
Wij zetten deze speciale dag onze chauffeurs ook in het zonnetje. We hebben die dag voor iedereen wat lekkers en maken er een extra leuke werkdag van. Hopelijk komt er landelijk veel aandacht voor deze dag en kunnen we misschien weer wat extra nieuwe mensen enthousiast krijgen voor het vak vrachtwagenchauffeur!

Lochem

Hooymans Substrates
Ieder chauffeur die bij ons binnen komt ontvangt een lunchpakket en een luxe lunchtas met koeling. En natuurlijk zijn wij die dag extra lief voor ze :D

Velddriel

Ter Riele Transporten v.o.f.
Wij doen van harte mee met deze aandacht voor "onze" en voor alle vrachtwagenchauffeurs !! Het is heel terecht dat deze vakmensen in de picture worden gezet. Hoop op veel landelijke aandacht voor hen die dag. Wij zorgen voor wat lekkers en een kadootje .

Wilp

Bouw Logistic Services
Er komt een heel leuke actie aan, maar dat houden we nog even geheim. Houdt onze social media in de gaten voor meer informatie!

Nijkerk

Cornelissen Groep
Wij gaan wat lekkers uitdelen aan al onze collega's en zorgen ervoor dat iedereen in het zonnetje wordt gezet!

Nijmegen

Transportbedrijf Thomassen
Wat wij gaan doen voor onze chauffeurs is natuurlijk nog een verrassing :-)

Loenen

Beekman Transport Logistics & Warehousing
De verrassing voor onze chauffeurs volgt op de dag zelf. Kleine knipoog: een lekkere versnapering bij terugkomst met wat volume....

Apeldoorn

Bos Dynamics B.V.
Wij zien chauffeurs als ambassadeurs en zijn enorm trots op onze medewerkers! Dit laten we graag blijken op 9 december voor zowel eigen chauffeurs als passanten!

Ede

ATS Transport BV
Om onze waardering te uiten naar onze hard werkende chauffeurs, doen wij vandaag iets extra's, wat dat zal zijn is een verrassing!

Wijchen

H&S Group
Voor al onze eigen chauffeurs hebben we een warme, leuke en lekkere verrassing.

Barneveld

H&S Cleaning
Voor alle chauffeurs die hun tank laten reinigen bij H&S Cleaning hebben we een leuke goodiebag.

Barneveld

H&S Filling
Voor alle chauffeurs die bij H&S Filling komen laden en lossen hebben we een leuke goodiebag.

Barneveld

H&S Coldstores
Voor alle chauffeurs die bij H&S Coldstores komen laden en lossen hebben we een leuke goodiebag.

Beneden-Leeuwen

Hoitink Transport
Ook dit jaar doen wij weer mee aan de dag van de vrachtwagenchauffeur. Wij waarderen onze chauffeurs enorm en daarom hebben zij allen een presentje ontvangen als blijk van waardering voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wij wensen alle chauffeurs in Nederland een fijne dag toe, jullie hebben het verdiend.

Lichtenvoorde

NE DistriService
Wij geven onze chauffeurs een lunchpakketje mee. Daarnaast vergeten wij onze magazijnmedewerkers ook niet, die zetten we deze dag ook in het zonnetje.

Nunspeet

DFB Truckfotografie
Foto's maken/fotoshoots doen in regio Barneveld, waar nodig ook buiten deze regio

Barneveld

Rabelink Logistics
Onze chauffeurs zijn toppers! Daarom staan we op 9 december ’s morgens klaar met een warm onthaal en een leuk presentje voor onze chauffeurs… Wat erin zit? Dat houden we nog even geheim. Om de inzet van iedereen te vieren, vieren we het bovendien twee dagen, met op vrijdag 10 december heerlijke erwtensoep voor alle collega’s op al onze vestigingen. Uiteindelijk presteren we het allemaal als team samen!

Wehl

Gesink Logistics
Onze chauffeurs zijn toppers! Daarom staan we op 9 december ’s morgens klaar met een warm onthaal en een leuk presentje voor onze chauffeurs… Wat erin zit? Dat houden we nog even geheim. Om de inzet van iedereen te vieren, vieren we het bovendien twee dagen, met op vrijdag 10 december heerlijke erwtensoep voor alle collega’s op al onze vestigingen. Uiteindelijk presteren we het allemaal als team samen!

Zelhem

DKS Logistic Service BV
Voor ALLE chauffeurs inclusief onze eigen toppers staat er hier een heerlijk broodje bal klaar van de Bekende Apeldoorner Ballen Harry!

Apeldoorn

DFDS Logistics Nijmegen
De chauffeurs die op 9-12 bij onze locatie in Nijmegen komen lossen/laden zullen een lekkere versnapering aangeboden krijgen als dank voor hun fantastische inzet!

Nijmegen

Shell Willemsbos
Gratis Gehaktbal of bakje koffie!

Nunspeet