Acties – Noord-Brabant

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Noord-Brabant

Distrifresh BV
Ontbijt / lunch en presentje voor de vrachtwagenchauffeurs die er voor zorgen dat gekoelde producten 24/7 door Nederland en België vervoerd worden.

Boxtel

Summa College
Voor onze studenten hebben wij broodjes bal en een gebakje geregeld.

Eindhoven

Van Boxtel Groep
Voor alle chauffeurs en grondwerkers een presentje, zodat ze weten dat wij hun dagelijkse inzet waarderen.

Heeswijk

Mammoet Road Cargo
Alle chauffeurs zullen een leuke verassing ontvangen.

Oudenbosch

van Uden - Bekx transport B.V.
Op deze dag verzinnen wij weer een leuke originele actie om onze chauffeurs te laten weten hoezeer wij hun inzet waarderen.

Beek en Donk

Logistiekconcurrent
Net als vorige jaren gaan wij zelf op pad om vrachtwagenchauffeurs te bedanken voor hun eindeloze inzet. Zie je ons langs de weg staan? Twijfel zeker niet om een praatje te komen maken, we zijn er die dag namelijk voor jou!

Venhorst

VTS Transport & Logistics
''Iets goedgevulds''

Boxmeer

CVL Transport
Deze dag zetten wij onze chauffeurs extra in het zonnetje met een presentje. Op de zaak is er een hartige versnapering als ze thuiskomen.

Reusel

Frans de Wit Group
Wij zorgen er weer voor dat onze eigen chauffeurs maar ook alle externe chauffeurs in het zonnetje worden gezet.

Moerdijk

Van Rooijen Logistiek
Soep, worstenbroodjes en een kadootje voor al ons personeel tussen 15:00 uur en 20:00 uur zodat al het personeel even gezellig langs kan komen in onze garage waar we alles gezellig en verwarmd op gaan zetten.

Eindhoven

Schuurmans Helvoirt verhuur BV
Wij gaan onze chauffeurs in het zonnetje zetten op deze dag. Dit doen we met een lekkere taart, hapje en een drankje in de kantine van ons bedrijf.

Helvoirt

Sanders|Fritom B.V.
Ook dit jaar hebben we weer een ludieke actie. We sluiten de dag in stijl af. We hopen dat onze mensen ook onderweg de waardering krijgen die ze verdienen.

Uden

Swijnenburg Transport Werkendam BV
Een leuke verrassing voor ons hele team! Een extra blijk van onze waardering voor onze toppers en doorzetters die dag en nacht voor ons klaar staan. Zonder jullie bestaat er geen Swijnenburg Transport. Dankjulliewel!

Werkendam

Axell Logistics
Onze promoteams (bestaande uit collega's) gaan onze chauffeurs op alle 4 de vertreklocaties (2x Tilburg, 1x Diessen en 1x Etten-Leur) in de vroege ochtend letterlijk in de spotlight zetten. Met deze actie willen wij onze toppers bedanken voor hun inzet en flexibiliteit. Wat we exact gaan doen is natuurlijk nog een verassing!

Diessen

Groenen Transport BV
Onze jongens zullen een heerlijke verrassing krijgen.

Udenhout

Transportbedrijf van der Struijk B.V.
We geven onze chauffeurs een wam begin van de dag en iets lekkers voor onderweg.

Boxtel

Nuva Keukens
Wij zorgen voor een lekkernij voor zowel onze chauffeurs als bijrijders.

Someren

Gemeente Oss
Welke vrachtwagenchauffeur mag van jullie door de gemeente Oss extra in het zonnetje gezet worden op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur én waarom?’ Dit mag gemaild worden aan ondernemerszaken@oss.nl. Uit de inzendingen kiest het team Economie de 3 leukste /mooiste/ meest inspirerende toelichtingen en deze ontvangen een grote taart die zal worden uitgereikt op 8 december door wethouder en accountmanager(s). We maken dan graag een foto en plaatsen een stukje op onze social mediakanalen. Vooraf afgestemd met het bedrijf. Het zou leuk zijn als jullie hier over nadenken en dit op het genoemde e-mailadres melden. Wat is er mooier dan je eigen vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten.

Oss

Esso Oeienbosch
Gratis gehaktbal bij 100L tanken of een gratis belegd broodje bij 250L tanken.

Veldhoven

ITC Holland Transport B.V.
Een mooie gelegenheid om onze chauffeurs, maar ook chauffeurs die hier komen reinigen in het zonnetje te zetten. Kom langs bij onze locatie in Oss voor een lekkere traktatie! Wij wensen alle chauffeurs een fijne dag en vele veilige kilometers toe.

Oss

CoTrans BV
Wij willen ook dit jaar weer aan onze chauffeurs laten weten dat ze erg worden gewaardeerd. Dat doen we het hele jaar maar willen dit op deze dag nog eens benadrukken.

Hapert

Amagard.com
Zonder onze chauffeurs geen blije klanten! Zelfs op de moeilijkste locaties weten ze hun vrachtwagens op de juiste plek te manoeuvreren. Daarom verdienen ze het om in het zonnetje gezet te worden en delen wij op 8 december een verrassing uit!

Giessen

Van Dingenen Transport
Wij zorgen voor een broodje bal voor onze chauffeurs.

Hapert

Bouwpartner Jac Klijn
Bedankt chauffeurs en geniet…..!

Kaatsheuvel

Gebrs van Aarle
Onze chauffeur staat elke dag voor dag en dauw klaar om met zijn vrachtwagen erop uit te gaan om de klanten te voorzien van het heerlijkste groente en fruit. Deze dag gaan we ze verrassen met smakelijk begin van de werkdag.

Schijndel

Rietveld Logistics Group
Wij zorgen voor een goede lekkere vet hap voor onze toppers.

Oosterhout

Bor Transporten
Ook dit jaar geven wij onze chauffeurs weer een blijk van waardering op de dag van de chauffeur.

Eindhoven

Saver NV
Op deze dag willen we al onze afvalhelden nog eens extra in de schijnwerpers zetten. Voor dag en dauw en bij weer en wind legen ze de containers van ruim 88.000 huishoudens.

Roosendaal

Nouwens Transport Breda BV
Een leuke financiële tegemoetkoming in deze dure maanden.

Breda

Van de Ven Power Express B.V.
Zeker doen wij mee aan de dag van de (vrachtwagen) chauffeur. Voor al onze chauffeurs op deze dag een presentje, en een etentje in het vooruit zicht. Zodat ze weten dat hun inzet zeer wordt gewaardeerd.

Eindhoven

Van den Noort B.V.
Van den Noort uit Dongen is al decennialang een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, infra en in de handel van zand en puingranulaat.

Dongen

Vriesoord

Den Bosch

Van Geffen Transport

Lithoijen

TLON Wim Luijten
Een trucker pitstop met gratis broodjes knakworst en koffie!

Roosendaal

BACU
Op deze dag kan iedere chauffeur rekenen op iets zoets (gebak) en koffie.

Uden

De Graaf Logistics
Het 'toppers' ontbijt. Luxe ontbijt s'ochtends geserveerd bij aankomst chauffeurs en andere medewerkers.

Oosterhout

Int. Transportbedrijf Van der Heijden b.v.
Wij zorgen voor de inwendige chauffeur.

Hapert

Kennis Transport & Logistics BV
Wij hebben op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur voor alle chauffeurs die bij ons langskomen een heerlijk bak koffie met wat lekkers klaar staan! Onze eigen chauffeurs krijgen een verrassing mee!

Breda

Ad Dollevoet B.V.
Onze chauffeurs worden enorm gewaardeerd en willen ze gedurende deze koude dag een warme hap aanbieden welke vanaf 11.30 uur klaar staat.

Oss

Chain Logistics B.V.
Alle chauffeurs die bij ons komen op 8 december krijgen iets lekkers.

Uden

ROC Tilburg
Wij dompelen onze studenten chauffeur wegvervoer onder in de wereld van de vrachtwagenchauffeur. Wat we precies gaan doen, blijft nog even een verrassing.

Tilburg

Truckparking Hazeldonk
Op 8 december 2022 in de avond (18.00 uur tot 20.00 uur) op de truckparking in Hazeldonk Een gratis frietje met snack vanuit onze frietwagen op de parking.

Breda

Buchner Transport b.v.
Een kleine opfrissende verrassing voor onze chauffeurs, omdat ze het afgelopen jaar weer hun stinkende best hebben gedaan!

Almkerk

BAS World
Een kleinigheidje voor een frisse blik op de weg.

Veghel

Coca-Cola Europacific Partners
Van 08:00 - 17:00 uur zetten wij de chauffeurs die bij ons in Dongen komen laden en lossen extra in het zonnetje.

Dongen

Abrex Logistics B.V.
We zorgen ook dit jaar weer voor een leuke verrassing voor onze chauffeurs!

Udenhout

K. Overdevest Transport BV
Op onze locatie staat voor de chauffeurs wat lekkers klaar, voor bij de koffie/thee.

Roosendaal

Hurkmans Transport B.V.
Wij zullen op die dag onze chauffeurs weer in het zonnetje zetten en voor een kleine attentie zorgen.

Someren

Claassen Logistics
Wij zorgen voor een heerlijk gezamenlijk ontbijt met gebakken eitjes voor onze chauffeurs. Beter de dag starten kan niet!

Tilburg

Kuijpers Transport
Heerlijke Brabantse worstenbroodjes en andere lekkernijen! En een vrijmibo met eten en frisdrank.

Veghel

Antonis Verhuur bv
Wij willen onze chauffeurs iets lekkers aanbieden in de kantine tussen 12 en 19 uur als waardering wat ze dagelijks doen.

Goirle

VAEX The Truck Traders
Wij geven een goodiebag weg voor de chauffeurs die hier die dag zullen zijn. Voor onze eigen chauffeurs hebben we een lekker biertje met iets lekkers!

Ravenstein

BUFFL
Wij geven een goodiebag weg voor de chauffeurs die hier die dag zullen zijn. Voor onze eigen chauffeurs hebben we een lekker biertje met iets lekkers!

Ravenstein

Rob Kuijpers Transport
Een lekkere Brabantse versnapering voor onze mensen die voor dag en dauw elke morgen weer vertrekken voor onze opdrachtgevers. Wederom weer bedankt voor de inzet

Zijtaart

Logistiekelingen
Samen met onze aangesloten partners willen wij alle chauffeurs hartelijk bedanken en daar waar mogelijk in het zonnetje zetten. iedere partner doet dit op zijn eigen manier en wij proberen dit te delen met de buitenwereld om meer aandacht te generen!

Mariahout

UniExpress BV
Vandaag geven wij onze chauffeurs weer een lekker lunchpakketje mee! BEDANKT!

Veldhoven

NTG Logistics BV
Chauffeurs krijgen bij ons een bak koffie met wat lekkers!

Klundert