Acties – Zeeland

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Bekijk hier de acties per provincie of in België:

Landelijk Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Limburg Utrecht Zeeland Zuid-Holland België

Zeeland

Van Opdorp Transportgroep
Respect en aandacht voor de vrachtwagenchauffeurs: erg belangrijk voor ons familiebedrijf! Op 8 december delen we als blijk van waardering dan ook een bruikbaar cadeau uit. Zowel voor eigen chauffeurs als bezoekende klanten!

Sas van Gent

Verhelst Transport
Onze chauffeurs staan iedere dag in de startblokken om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Op deze dag zetten we onze chauffeurs zelf in het zonnetje!

Sluiskil

Verbrugge International
volgt

Terneuzen

Mobach Transport
Mobach Transport bestaat inmiddels meer dan 100 jaar. Onze chauffeurs zetten zich dag én nacht in om klanten ‘op weg’ te helpen. Nu is het aan ons. Op deze dag zetten wij graag onze chauffeurs in het zonnetje! We verrassen hen dan met iets lekkers.

Sas van Gent

Terneuzen Processing Technologies
TPT is een chemische dienstverlener in Terneuzen met een breed scala aan logistieke en productiemogelijkheden en zijn actief in uiteenlopende branches waardoor we dagelijks tal van chauffeurs mogen ontvangen die komen laden of lossen.

Terneuzen

Stouten Fourage
Op 8 december zetten wij onze chauffeurs in het zonnetje!

Bruinisse